Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Ülker’in bu yıl 3'ncüsünü düzenlediği Kız Futbol Köyü kamp çalışmaları tamamlandı.

        İlçedeki Avrasya Otelde bugün sona erecek Kız Futbol Köyü kamp çalışmaları sonrası TFF Avanos Koordinatörü Aytürk Kıyıcı ve beraberindekiler, Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret etti.

        Ziyarette Kıyıcı, Avanostaki çalışmaların çok güzel geçtiğini, program arasında da çevreyi gezerek Kapadokya'yı tanımaya çalıştıklarını belirtti. 

        Kaymakam Eldivan, ziyaretin ardından çalışmalar sırasında TFF Kız Futbol kampını ziyaret ederek antremanı izledi.

        Kız Futbol Köyü sporcularıyla görüşen Eldivan, bir süre sporcularla futbol oynadı.

        Geleceğin yıldız adaylarını Avanos’ta görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Eldivan, "Önümüzdeki yıllarda milli formayı hak edecek olan birçok yıldızımızın bu köyden çıkacağına inanıyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler