Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yatsı namazı için camiye giden İlçe Emniyet Müdürü Tarık Esad Kahveciler, namaz sonrası müezzinlik yaptı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
        Edinilen bilgilere göre, Kadirli ilçesinde bulunan Çiğdem Camii'nde yatsı namazını kılan İlçe Emniyet Müdürü Tarık Esad Kahveciler, namazın ardından müezzinlik yaparak dikkat çekti.
        Vatandaşların da ilgiyle takip ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, görüntüler kısa sürede sosyal medyada paylaşıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler