Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ziynet Sali: Bütün çocuk sevgimi burada verdim
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; “Çocukların Festivali”, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programıyla misafirlerine eğlenceli bir bayram ziyafeti sundu. “Sanatçı Buluşmaları” kapsamındaki atölyelerde çocuklarla buluşan ünlü isimler festivale renk kattı. Etkinlikte mini konser veren Ziynet Sali, muhabirlerin sorularını da yanıtladı.

        "ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ"

        Şarkıcı, "Ben kendi çocukluğum için, güzellik için sahneye çıktım. Çocuklar benim en hassas olduğum şeydir. Onlar bizim geleceğimiz, Atatürk'e bize böyle bir armağan verdiği için bir kez daha teşekkür ederim." dedi.

        2

        "ÇOCUK İŞİ KISMET"

        Erkan Erzurumlu ile evli olan Sali, her zaman istediğini belirttiği "çocuk" düşüncesi hakkında konuştu. Ziynet Sali, konuyla alakalı, "Ben de bu soruyu ne zaman soracaksınız diye bekliyordum. Ben bugün bütün çocuk sevgimi burada verdim. Her zaman dediğim gibi, bu işler kısmet." ifadelerini kullandı.

        "DÜNYA STARI OLACAK"

        Çocuk sahibi olursa ileride kendisinin sanatçı olmasını istediğini belirten Sali, "İnşallah benden gelecek olan da bir sürü şarkı yapacak. Hatta dünya starı olacak." şeklinde konuştu.

        3

        "ŞARKILAR HEP EZBERDE KALIYOR"

        Z kuşağı hakkında düşüncelerini dile getiren Ziynet Sali, "Kuşak değişiyor ancak şarkılar hep ezberde kalıyor. Bu da müziğin güzelliği, onlar bizim gelecekteki konser deneyimlerimiz." diyerek, güldürdü.

        4

        "İDOLÜM AJDA PEKKAN"

        Her zaman üretmeye çalıştığını da belirten sanatçı, "İdolüm Ajda Pekkan, ben de ölene kadar şarkı söyleyeceğim." ifadelerini kullandı.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ