Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek Belediyesi ekipleri, kentteki çevre temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

        Belediyeden yapılan açıklamada, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'ın, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve geldiği ilk günden bu yana temizlik çalışmalarının üzerinde titizlikle durduğu belirtildi.

        Ulupınar'ın, tertemiz bir Devrek için çalışacaklarının sözünü verdiği hatırlatılan açıklamada, "Bu doğrultuda belediye ekipleri başta mezarlıklar, yeşil alanlar, park ve bahçeler olmak üzere ilçenin her noktasında temizlik, ot biçme, yabani ot temizliğine devam ediyor. Ayrıca itfaiye ekipleri tarafından ilçenin birçok noktasında yıkama çalışması yapılmaya devam ediyor." ifadalerine yer verildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Ulupınar, şunları kaydetti:

        "Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizdeki temizlik çalışmalarıyla ilgili yoğun bir mesai yapıyoruz. Günlük rutin çöp toplama çalışmalarına ek olarak mahallelerimizde, sokaklarımızda geniş kapsamlı yabani ot biçme ve temizlik çalışmaları yürütüyoruz. Evsel atıkların yanı sıra mahallelerde oluşan molozları da topluyor, çevre kirliliğinin de önüne geçmeye çalışıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler