Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşi hapiste olan kadını eski sevgilisi öldürdü

        Uğur USLUBAŞ/BURSA

        Bursa’da kardeşinin kullandığı otomobille evine giden 25 yaşındaki Esra Gülyol, aracın önünü kesen iki kişi tarafından silahla vurulup öldürüldü. Genç kadının olaydan hemen önce ortağını arayarak “Bizi takip ediyorlar” diyerek yardım istediği öğrenildi. Eşi cezaevinde olan kadını öldüren zanlılardan birinin eski erkek arkadaşı olduğu öne sürüldü. Kanlı olay, önceki gece yarısı Soğanlı Mahallesi Selamet Sokak üzerinde yaşandı. İddiaya göre Esra Gülyol, gece geç saatte kardeşi Nurettin G.’nin kullandığı ve arkadaşları İrfan İ.’nin de bulunduğu otomobille evine gidiyordu. Genç kadının

        oturduğu sokağa gelindiğinde aracın önü Orhan Ö. ve Yılmaz K. tarafından başka bir araçla kesildi. Şüpheliler, iddiaya göre Esra Gülyol’a ateş etti. Göğsünden yaralanan genç kadın, kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olayın ardından polis araçta bulunan Nurettin G. ve İrfan İ. ile birlikte otomobilin önünü kesip ateş ettikleri iddia edilen Orhan Ö. ve Yılmaz K.’yı gözaltına aldı.

        ‘BİZİ TAKİP EDİYORLAR’

        Yapı dekorasyon işiyle uğraşan Esra Gülyol’un olaydan hemen önce ortağını arayıp “Bizi takip ediyorlar” diyerek yardım istediği öğrenildi. Gülyol ile eşinin uyuşturucu suçundan yargılandığı, genç kadının beraat ettiği, ceza alan kocasının ise cezaevinde olduğu belirtildi. Zanlılardan Orhan Ö.’nün, genç kadının eski erkek arkadaşı olduğu öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ