Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Atatürk Havalimanı patlamasında ölenlerin isimleri
        45

        Mahmut Mert

        46

        Bayrampaşa'da mağazalara manken yapan evli ve 3 çocuk babası Ferhat Akkaya'nın bir arkadaşını uğurlamak için havalimanına gittiği öğrenildi.

        47

        Abrorjon Ustabayev... O bavul ticareti için Atatürk Havalimanı'ndaydı. Taksinden indiği sırada saldırı meydana geldi. Abrorjon Ustabayev oracıkta hayatını kaybetti.

        48

        İSTİFASINI VERMİŞTİ

        Patlamada yaralanan Merve Yiğit tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Havalimanı'nda yiyecek içecek firmasında çalışıyordu. 4 gün önce istifasını yazan Yiğit ay sonunda isten ayrılacaktı.

        49
        50

        Atatürk Havalimanı'nda önceki gün meydana gelen terör saldırısında ağır yaralanan Yasin Öcal (25) hayatını kaybetti. Terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 44'e yükseldi.

        51

        YABANCI UYRUKLU 5 KİŞİ BİRLİKTE UĞURLANDI

        52

        Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaşamını yitiren aynı aileden Kerime Amiri (24), Zehra Amiri (18), Meryem Amiri (14) ve Hüda Amiri (9) ile Habibullah Sefer'in (26) cenazesi toprağa verildi.

        53

        Amiri ailesi ve Sefer için Zeytinburnu Seyit Nizam Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazına, hayatını kaybedenlerin aileleri, arkadaşları ve yakınları katıldı.