Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Erzurum'da bir kişi tecavüz iddiasıyla 12 kez bıçaklandı

        Erzurum'da bir kadına tecavüz ettiği iddia edilen 36 yaşındaki Yaşar Soğukpınar, 12 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

        Olay, dün gece yarısı merkez Palandöken İlçesi Yunusemre Mahallesi Sultan Alparslan Caddesi'nde meydana geldi. İlçede esnaf olan ve 6 ay önce eşinden boşanan Yaşar Soğukpınar, tanıştığı 23 yaşındaki T.Y. ile ilişkiye girdi. İddiaya göre, ilişkisinin evlilikle sonuçlanmasını isteyen T.Y., olumlu yanıt alamayınca olayı ailesine anlattı ve Yaşar Soğukpınar'ın kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

        TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜ

        Aile fertleri iddiaya göre T.Y.'den, buluşma bahanesiyle Yaşar Soğukpınar'ı çağırmasını istedi. Önceki gece Yaşar Soğukpınar'ı telefonla arayıp T.Y., "İlişkimizi ailem öğrendi, zor durumdayım, gel beni kaçır" dedi.

        Yaşar Soğukpınar da bir taksiye binip gece yarısı T.Y.'nin verdiği adrese geldiğinde orada bıçak ve sopalarla bekleyen yakınları da taksinin etrafını çevirdi. Taksiden inen Soğukpınar'a saldıran T.Y.'nin yakınları onu cadde ortasında 12 bıçak darbesiyle öldürdü.

        Yaşar Soğukpınar'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken olaya karışan S.Y., G.Y., Ş.Y., M.Y., G.İ. ve Ö.M. cinayet, T.Y. de azmettirmek suçlamasıyla gözaltına alındı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ