Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşini öldüren kocadan tehdit telefonları

        Boşanma davasının duruşmasına bir gün kala ayrı yaşadığı eşi Demet’i dün bıçakla öldürdükten sonra kaçan İlhan Üçer’in, telefonla 2 kişiyi ölümle tehdit ettiği ileri sürüldü.

        Aydınlıkevler Mahallesi Zambak Sokak’ta oturan eşi 3 çocuk annesi Demet Üçer’i, kendisinden boşanmak istediği için dün bıçaklayarak öldüren ve olaydan sonra kaçan İlhan Üçer her yerde aranırken cep telefonuyla aradığı kişileri ölümle tehdit ettiği belirtildi. Baldızı Nursel’in eşi olan bacanağı Mehmet Genç’i cep telefonundan arayan İlhan Üçer’in ”Seninle işim bitmedi. Ben işimi yarım bırakmam. Gelip seni de öldüreceğim” dediği öne sürüldü. İlhan Üçer’in, dayısının oğlu Şakir Bozdağ’ı da yine cep telefonuyla arayıp ölümle tehdit ettiği ve ”Karım Demet’i sen İstanbul’dan geri getirdin. Şimdi de git gittiği yerden geri getir bakalım. Seni de Demet’in yanına götüreceğim” dediği iddia edildi.

        İlhan Üçer polis tarafından her yerde aranırken, öldürdüğü eşi Demet Üçer, Yeşilhisar İlçesi’ne bağlı Gülbayır Köyü’nde toprağa verildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ