Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Bu diziye Emniyet teşekkür etti!

        Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı Eğitim Koordinasyon Şube Müdürlüğü, Ali Ayşe’yi Seviyor’a trafik kurallarına uymaktaki hassasiyeti nedeniyle teşekkür etti.

        Dizinin 7.bölümünde yayınlanan sahnesinde trafikte seyrederken emniyet kemerinin takılı olmasına vurgu yapıldığını ve bu sahnenin olumlu örnek teşkil ettiğini belirten Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı Eğitim Koordinasyon Şube Müdürlüğü yapımcıya bir teşekkür yazısı göndererek;

        ‘Günümüzde TV ve sinema en etkili ve yaygın iletişim araçları olarak karşımıza çıkmaktadır. Son zamanlarda sayıları gittikçe artan yerli dizi ve filmler halkımızın büyük çoğunluğu tarafından zevkle seyredilirken hem eğlendirip, hem de öğretmektedir. Bu bağlamda yapımlarınızda trafik ile ilgili konulara biraz hassasiyet göstermenizi,yine ilerleyen bölümlerde trafik ile ilgili olumlu örneklere yer vermenizi, trafik kullanıcılarının bilinçlenmesini dolayısıyla kazaların azaltılması ve kazalarda vatandaşlarımızın zarar görmemesi (daha az zarar görmesi) için katkılarınızın devamını beklediğimizi vurgulamak isterim. Çalışmalarınızda başarılar, kazasız günler dilerim.’ dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ