Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira: "Her şeyimizi verdik" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, maçın ardından şöyle konuştu:

        "Bugün sadece fiziksel ısınma değil, maç öncesinde mental ısınmayı da sağladık. Maça güçlü başladık, her şeyimizi verdik, agresif oyunumuzu oynadık. Kendi oyunumuzu oynadık. Zor bir rakiple oynadık, kaliteli bir oyun oynadık. Doğru skor belki de 6-2'lik bir skor olurdu, 3-1 ile buradan ayrılıyoruz."

        KADLEC'E ÖVGÜ

        "Kadlec bu akşam harika bir karşılaşma çıkardı. 6 numara pozisyonunda oynadı. Aklındaki ilk düşüncesi savunma olan birinin orada oynaması önemliydi. Eğer 3 orta sahamız da ilk olarak hücumu düşünen, ofansif orta sahalar olursa dengemizi kaybederiz. Antalya'da başımıza gelen buydu. Dengeli oynamayı bilen, teknik kalitesi yüksek bir oyuncu olarak Kadlec'i tercih ettik orada. Taraftarımızın da desteği harikaydı."

        "Avrupa Ligi karşılaşmasına çıkacağız. Taraftarlarımızdan yine yardım istiyorum ve stadımızı tıka basa doldurmalarını istiyorum. Şunun garantisini verebilirim, sonuç ne olursa olsun, maç sonunda gideceğiz ve onlara teşekkür edeceğiz. İyi anımızda, kötü anımızda bize hep destek veriyorlar. Onlara bir teşekkür mahiyetinde bunu yapacağız."

        "Bazen gerçekten çok sıcak karşılandığımızı hissediyorum. İnsanların bu takıma duyduğu sempatiyi görüyorum. O anlarda telefonumla kısa videolar çekiyorum. Daha sonra hatırlayabilmek ve aileme göstermek amacıyla yapıyorum bunu. Onların takımlarına duyduğu sevgi beni mutlu ediyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ