Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor kim gitti? Acun Ilıcalı açıkladı! Emre mi, Melih mi, İpek mi?

        Survivor'da eleme konseyi yapıldı ve Gönüllüler takımından bir kişi elendi. Survivor'da ada oylamasından İpek, ikinci aday olarak Melih ve son aday olarak Emre çıkmıştı. Aday olan üç isimden bir kişi yapılan oylama sonucu adaya veda etti. Survivor'da kim elendi? Survivor SMS oylamasına göre elenen isim kim oldu? İşte Survivor'da adaya veda eden isim...

        Acun Ilıcalı haftanın performanslarını da açıkladı. Listeye göre en yüksek performanslı erkek yarışmacılardan 1. Turabi seçildi. İkinci isim Ümit Karan olarak belirlendi.

        Kadınlarda 1. isim Sema Aydemir olurken 2. isim ise Nagihan oldu.

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Gönüllüler'de ismi yazılan Melih, İpek ve Emre'nin arasında yapılan SMS oylaması sonucuna göre bir kişi adaya veda etti. Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışmanın bu bölümünde Noter huzurunda yapılan SMS oylaması sonucunda Gönüllüler takımından aday olan üç isimden Emre adaya veda etti. Elenen ismin Emre olduğu açıklanmasının ardından Emre ve diğer yarışmacılar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

        REKLAM

        Emre adaya veda ederken şu sözleri söyledi:

        "Adaya geldiğimden beri çok güzel anılar geçirdim, çok güzel anılar edindim, çok şey öğrendim. Gitmem gerekiyorsa bunu muhakkak bir sebebi vardır, seyircinin takdiri. Umudumu kaybetmeyeceğim, yoluma devam edeceğim. Her şey için size ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

        EMRE DURAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

        Survivor All Star yarışmasına sonradan dahil olan Emre Durak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri bölümü mezunudur.

        Dublörlük yaptığını belirten Emre Durak ayrıca doğa sporları ile ilgilenmektedir. Sıkça doğa, orman ve dağ yürüyüşlerine katılan Emre Durak ayrıca Çılgın Goril isimli youtube kanalı ile youtuber olarak internet dünyasında yer almaktadır. Kanalında tehlikeli ve aksiyon dolu videolar yayınlamaktadır.

        REKLAM

        Bireysel spor koçu, Doğa Sporları Eğitmenliği yapmakta aynı zamanda, boks, fitness ve akrobasi ile ilgilenmektedir. Boks geçmişinde bir çok madalya kazanan Emre Durak 1995yılında dünyaya gelmiştir. YarışmayaAdana Seyhan‘dan katılmıştır. Emre Durak, Survivor'ın 18. bölümünde adaya veda etmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ