Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Vajina beyazlatma işlemini canlı canlı yayınladı!
        1

        Sosyal medyada yemeğini, tatilini, sevgilisini, doğumunu paylaşma çılgınlığına Türk bir Instagram kullanıcısı bambaşka bir boyut getirdi.

        Vajina beyazlatma işlemini canlı canlı kaydeden kadın, işlem sırasında doktordan da takipçileri için selam istedi. Kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekoru kıran video, binlerce yorum almıştı.

        2

        Videosunu paylaşırken “Vajinamı en yakışıklı doktora emanet ederim, çünkü ben en iyilerini hak ederim” cümlesi ayrıca dikkat çekmişti. Genç kadın tepkilerden olsa gerek bu yazıyı sildikten sonra, şimdi de bir Youtube kanalı açtı. İlk etapta meşhur vajina beyazlatma videosunu koyan blogger'ın yalnızca 1 takipçisi olduğunu göz önüne alınırsa vlogger'lık macerası pek parlak gitmiyor gibi görünüyor.

        3

        Kimileri videoyu komik bularak geyik malzemesi yaparken, büyük çoğunluk paylaşımı ahlaksızlık olarak nitelendirdi.

        4

        Video paylaşıldıktan sonra takipçisine takipçi katan kullanıcı kendisini güzellik uzmanlarını deneyip, anlatan güzellik blogger’ı olarak nitelendiriyor.

        5

        Kullanıcının sırada ne gibi işlemler deneyerek takipçileriyle paylaşacağı merak ediledursun, sosyal medyada olay hemen etki yarattı.

        6

        İşte o capsler...

        Vajina beyazlatma nasıl yapılır öğrenmek için tıklayın!

        HABERTURK.COM / YAŞAM SERVİSİ

        28
        29
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ