Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (24 Aralık 2016)

        Geleceğe dair inancımız ve umudumuz Ay, Yay burcundayken belirgindir. Bu nedenle bugün abartılı davranışlar sergileyebiliriz. Konuşkanlığımız sayesinde kolayca iletişim kurup sorunlarımızı çözebiliriz. Duygusal olarak sorumluluklarımızın üzerine eğilebiliriz. Kendimizi iyimser hissetmek önemli olacak. Bazı anlaşmazlıklarda kolay tepki vermeye özen göstermeliyiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda ve sizi az tanıyan insanlarla bağlantılarınızda oldukça değişken ve biraz da abartılı tavırlarla ilerleyebilirsiniz. Biraz nefes almaya ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün parasal konularda kolay harcamalara kaçabilirsiniz. Aşk hayatınız veya çocuğunuz için yapacağınız harcamalarda elinizin ayarı olmayabilir. İş hayatınızda hislerinizi kullanmalısınız.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel yaşantınızda sevdiğiniz insana karşı duygularınız abartılı ve coşkulu olabilir. Beraber yapacağınız ilginç planlar gününüzü heyecanlı kılabilir. İnsanlar sizi sosyal ortamlara davet edebilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapmanız gereken günlük işlerinizde ve iş hayatınızda kolay iletişimle kapıları aralayabilir, işlerinizde istediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda önsezilerinizi iyi bir şekilde kullanın.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda harcamalarda bulunabilir ve sahip olduklarınız konusunda kendinizi çok şanslı hissedebilirsiniz. Farklı insanlardan alacağınız geri dönüşler yaratıcılığınızı artırabilir.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda geçirdiğiniz vakti bugün daha anlamlı kılabilirsiniz. Kendinizi birçok konuda şanslı hissedeceksiniz. Ortak parasal harcamalarınızda esnek yapınızla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iletişimsel konularda kendinizi iyimser ve şanslı hissedebilirsiniz. Aile hayatınızdaki güzel konuşmalar ve gelişmeler sizi destekliyor. Özel hayatınızda sevdiğinizle işbirlikleriniz yüksek olacak.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda abartılı harcamalarda bulunabilirsiniz. Bugün, kendinizi maddi konularda şanslı ve fırsatlı görmeniz mümkün. İş hayatınızda önsezilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatleri kolaylıkla üstünüze çekeceksiniz. Bazı abartılı davranışlarınızı çok iyi kontrol etmelisiniz. Aşk hayatınızda oldukça şanslı bir gün sizi bekliyor.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygularınızı gizleyebilir ve daha çok dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda aradığınız huzuru rahatlıkla bulabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı daha anlayışlı olmanız gerekiyor.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda, ortak adımlarınızda veya parasal konuşmalarınızda kendinizi şanslı görebilirsiniz. Önünüze güzel fırsatlar gelebilir. İletişimsel işlerinizde daha rahat ve hızlı ilerleyeceksiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde ve iş alanlarınızda işbirliklerine yatkın olabilir ve iyimser duygularla hareket edebilirsiniz. Bugün, sosyal çevrenizdeki etkili insanlar iş hayatınız için sizi destekleyecek.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ