Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (03 Temmuz 2017)

        HAFTAYA BAKIŞ

        Haftaya, ortaklaşa parasal konulara odaklanarak başlıyoruz. Çarşamba itibarıyla Venüs’ün İkizler burcundaki seyrinde ilişkilerimizde mantık ve iletişim ön planda olabilir. Parasal işlerde perşembe ve cuma günü şanslı olacağız. Pazar saat 07.06’da Oğlak burcunda bir dolunay oluşacak. İş konuları önem kazanacak.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ortaklaşa para konuları devrede olmaya başlıyor. Aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar fazla olabilir. Önsezilerinizi doğru kullanmalısınız

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızın detayları öne çıkacak. Sevdiğiniz insanla anlaşmanız zor olabilir. Çevrenizdeki herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş, hizmet veya sağlık konuları ilginizi çekebilir. Tamamlamanız gereken işleriniz, hızlı akan iletişim trafiğiyle özellikle bugün sizi zorlayabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız, yaratıcılığa dayalı işleriniz ve çocuk alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Parasal konularda dikkatli olun. Gerçekçilikten uzaklaşmamalısınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda sevdiklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kadın-erkek ilişkilerinde dikkatli olun. Arkadaşlarınız için gerçekten çok değerlisiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde yakın çevrenizle anlaşmakta biraz zorlanabilirsiniz. Özel hayatınızdaysa, sevdiğiniz insanla hayallerinizi paylaşarak mutlu olabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konular ön planda olacak. Sosyal ortamlarınızdaki harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birkaç günden beri hissettiğiniz durgunluk yerini enerji dolu ortamlara bırakabilir. İş hayatınızda, kararlarınızı ortaya koyarken zorlanabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, önemli işlerden ve görüşmelerden kaçının. Özellikle seyahatlerde beklenmedik etkilere açıksınız. Diyalog kurarken ruhen yorulabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevre alanlarınız devrede olabilir. Sosyal ortamlarda, davetlerde veya grupsal işlerinizde parasal konularda zorlanmalara dikkat etmelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve kariyer hayatınız ön plana geçebilir. Kalabalık ortamlarda olmak hoşunuza gidecek. Göz önünde olacağınız yerlerde davranışlarınıza dikkat edin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınıza dayalı seyahatlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir yandan tatil yapma ihtiyacınız, diğer yandan iş yükümlülükleriniz sizi zorlayabilir.

        REKLAM

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; becerikli, zeki, çekici, sıkılgan bir insansınız. Konu sizinle ilgili olmadığı zaman çabuk sıkılıyorsunuz. Biraz daha anlayışlı olabilirseniz çok daha iyi noktalara ulaşabilirsiniz. Çok geniş bir arkadaş çevreniz var ve sizi çok seviyorlar. Bu sene, önemli girişimlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ