Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Taciz iddiası işkenceyle sonuçlandı

        Mustafa ŞEKEROĞLU / AHT

        İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne 3 hafta önce hastane polisinden gelen bir telefon, Gasp Büro Amirliği ekiplerini harekete geçirdi. Hastaneye giden polis, Laleli piyasasının işadamlarından C.Y., tedavi edildikden sonra ifadesine başvuruldu.

        Polise, Bakirköy'de sabah saatlerinde kimliği belirsiz 4 kişi tarafından kaçırılarak Arnavutköy'de bir eve götürüldüğünü belirtti ve "Beni alıkoydukları evde, ailece görüştüğümüz İ.K. adlı kişi yanıma gelerek adamları ile beni dövdü. Ellerimi bağlayarak kemerle ve yumruklarla döverek işkence ettiler. Ardından beni ormanlık alana bıraktılar. Ben de bir taksiyle hastaneye geldi. Haklarında şikayetçiyim" dedi.

        Soruşturma başlatan polis, olayı azmettiren ve olayda yer alan İ.K. ile S.T., B.P., R.A ve M.A. gözaltına alındı. Asayış Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlılardan İ.K. verdiği ifade de, işadamı C.Y.'nin eşi S.K.'ya taciz ettiğini iddia etti. Bu taciz iddiası üzerine zanlılar, C.Y.'ye ders vermek için kaçırdıklarını söyledi. İşadamı C.Y. ise suçlamaları kabul etmedi. Kendisinin S.K.'ye tacizde bulunmadığını ve eşinin halen S.K. ile görüşüp arkadaş olduklarını belirtti. Soruşturmanın ardından 5 kişi Bakirköy Adliyesi'ne gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ