Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 2018'de Yay burçlarını neler bekliyor?
        1

        Sevgili Yaylar, 2018 yılında parayı, değerini, ederinizi, sahip olduğunuz her şeyi sorgulayacaksınız. Bu dönemde çok önemli bilgiler elde edeceksiniz.

        2

        Çok çalışacağınız ve çeşitli iş fırsatlarıyla karşılaşacağınız 2018’de gelen parayı tutmak, biriktirmek ve doğru yatırımlarda bulunmak sizin için önemli olacak.

        3

        2018 yılında neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi Jüpiter’den alacağınız etkilerle her türlü olumsuzluk karşısında korunacak, beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi, ruhunuzu keşfedecek, yardımlaşmayı ön plana çıkaracak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşacaksınız.

        4

        Geri planda durmanız gereken her türlü işte şans yanınızda olabilir. İşlerinizde bir ağırlaşma söz konusu olursa bunun iyiliğiniz için olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

        5

        AŞK-EVLİLİK-İLİŞKİLER

        Şans rüzgârı sizin için esecek

        Bu sene aşk hayatınızda sizi manen ve ruhen besleyecek ilişkilerin peşinden gidebilirsiniz. Hayatınıza olumlu katkıda bulunmayan insanlarla bağlarınızda kopmalar oluşabilir. Gizli aşkların peşine takılabilirsiniz.

        6

        11 Şubat itibarıyla evinize ve ailenize kanalize olacaksınız. 19 Şubat’tan itibaren bir emlak alım-satımıyla ilgili görüşmeleriniz hızlanıyor.

        7

        Aşkı hissedeceksiniz

        6 Mart’tan sonra aşkı yüreğinizde hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. 1 gün sonra Venüs’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber aşk hayatınızda cesaretli, güvenli ama biraz düşüncesiz hareket edeceksiniz.

        8

        16 Nisan ve sonrasında özel hayatınızda almak istediğiniz kararları uygulayabilirsiniz. Çocuk yapmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz.

        9

        16 Mayıs itibarıyla enerjinizi yakın çevrenizdeki kişilere ve olaylara harcayacaksınız. Akrabalarınız, dostlarınız, komşularınız yani yakın çevrenizde kim varsa onlarla uğraşabilirsiniz.

        10

        13 Haziran ve sonrasında gezmeye, dolaşmaya, sevginizi farklı insanlara vermeye açıksınız. Değişik kültürleri seveceksiniz. Seyahatleriniz artabilir.

        11

        26 Ağustos’taki dolunay ailevi meselelerde hassaslıkları ortaya çıkarabilir. Ev alım-satımı ve yer değiştirme gibi konular gündeminizde olabilir.

        12

        22 Eylül’den sonra sosyal çevrenize daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

        13

        25 Eylül’deki dolunayda kendinizi aşka ve keyfe verebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki hızlı oluşumlar aşkı karşınıza getirebilir. Hamile olduğunuz haberi hayatınızı renklendirebilir.

        14

        Rahatlayacaksınız

        8 Kasım’da Jüpiter sizin burcunuza geçiyor ve inanılmaz şanslı bir dönem başlıyor.

        15

        Hayatınızı yeniden kurmanızı, istediklerinize ulaşmanızı sağlayacak bir döneme giriyorsunuz. Şans rüzgârı sizin için esecek ve siz tertemiz bir sayfaya istediklerinizi yazacaksınız.

        16

        16 Kasım’da Venüs düzeliyor, rahatlayacaksınız. Bu tarih itibarıyla enerjinizi daha çok ailevi konulara kaydıracaksınız.

        17

        Aile hayatınızdaki uğraşılarınız vaktinizin çoğunu alabilir. Ailenizle zaman zaman takışmalarınız olabilir ve siz bunlara pasif agresif yapınızla karşılık verebilirsiniz.

        18

        İŞ-PARA -KARİYER

        Yaptığınız işler göz dolduracak

        Parayı tutmalı, biriktirmeli ve doğru yatırımlarda bulunmalısınız. Maddi konularda yapacağınız düzenlemeler sizi birçok zorluktan koruyabilir.

        19

        8-9-10 Ocak’ta güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

        20

        16 Şubat’taki Güneş tutulması iletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, eğitim, yayıncılık, radyo, televizyon ve network alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu alanlardaki işlerinizde hızlı gelişmeler oluşabilir.

        21

        Yeriniz sağlamlaşacak

        31 Mart itibarıyla yaptığınız işlerle göz doldurabilir, yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.

        22

        15 Mayıs’taki yeniayda iş alanlarınızda fırsatlar oluşabilir. 26 Haziran’da Mars gerileyecek.

        23

        Satış, reklam, pazarlama, iletişim, bilişim, network, ulaşım ve teknoloji alanlarında ağustos sonuna kadar sorunlara açık olabilirsiniz. Girişimlerden kaçının.

        24

        10 Temmuz’dan sonra kendinizi gösterecek, toplumsal konularda öne çıkacaksınız.

        25

        27 Temmuz’daki tam Ay tutulmasından sonra iletişimsel konularda beklenmedik olaylar yaşamaya meyillisiniz.

        26

        11 Ağustos’taki parçalı Güneş tutulmasında değişik fırsatlar ve şanslar karşınıza gelebilir.

        27

        Arkadaş ilişkilerine dikkat!

        6 Eylül itibarıyla kariyer ve iş alanlarınızda kendi fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İş disiplininiz sizi yukarılara taşıyabilir.

        28

        6 Ekim’de Venüs gerileyecek. İş ve hizmet alanlarınızda sorunlar ve arkadaşlarınızla ilişki problemleri karşınıza gelebilir.

        29

        10 Ekim’deki yeniay bazı arkadaşlarınızla yaşadıklarınızdan sonra yeni kararlar almanızı sağlayabilir. Bazılarıyla bir daha görüşmeme kararı alabilirsiniz.

        30

        Aralık ayında şanslarınız ve güzel fırsatlarınız devam ederken, geçmişten kalma konu ve olayları çözmek ya da anlamlandırmak için büyük bir istek duyabilirsiniz.

        31

        6 Aralık’a kadar sabretmeniz gerekiyor. Önemli işlerde bulunmayın ve başlangıçlardan kaçının.

        32

        EĞİTİM

        Keşfetmek mutlu edecek

        Öğrenmek istediğiniz konularda 31 Ocak, 16 Şubat, 27 Ağustos ve 11 Ağustos’ta önemli açılımlar, değişimler yaşayabilirsiniz öğrenci Yaylar.

        33

        13 Haziran sonrasında eğitim ve öğrenim hayatınıza düşkünlüğünüz artabilir. Öğrenmekten, keşfetmekten mutluluk duyacaksınız. Sınavlarınız varsa bu 3 haftalık dönem içinde güzel sonuçlar alacaksınız.

        34

        SAĞLIK

        Enerjinizi dikkatli kullanın

        Jüpiter’den aldığınız etkilerle her türlü zorluk karşısında korunacaksınız.

        35

        15 Mayıs’tan kasım başına kadar ani yüksek tansiyon, kalp çarpıntısı, hormonal dengesizlikler, sinirsel durumlar oluşabilir. Sağlığınızı zorlayacak etkilerden uzak durun.

        36

        23 Ekim’den sonra enerjinizi dikkatli kullanın. Bağışıklık sisteminiz düşük çalışacağından vitamin takviyelerini ihmal etmeyin.

        37

        YARIN: OĞLAK BURCUNUN 2018 AŞK, İLİŞKİ, PARA, KARİYER, SAĞLIK VE EĞİTİM HARİTASI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ