Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Son dakika: 2021 ABD güzellik kraliçesi belli oldu!
        1

        ABD'de gerçekleşen güzellik yarışmasında birincilik tacını 23 yaşındaki Elle Smith taktı.

        2

        Oklahoma eyaletindeki Tulsa kentinde düzenlenen etkinlikte Smith, 50 yarışmacıyı geride bırakarak 2021 Miss ABD unvanının sahibi oldu.

        3

        Yarışmaya Kentucky eyaletinden katılan Smith, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir yıl önce yatakta oturmuş ve Miss ABD'yi izlemiştim. Pek çok inanılmaz kadının sahneyi süslediğini görünce 'O sahnede olmak istiyorum' diye düşündüğünü hatırlıyorum. Bu rüyayı gerçeğe dönüştürdüm" notunu düştü.

        4

        Kentucky Üniversitesi mezunu olan Smith, okulun Ulusal Siyah Gazeteciler Birliği bölümünde başkan yardımcısı olarak görev aldı. Miss ABD unvanının sahibi, WHAS11 News'de muhabir olarak çalışıyor.

        5

        Smith, İsrail'in Eilat kentinde 12 Aralık'ta yapılacak Kainat Güzellik Yarışması'nda ABD'yi temsil etmeye hazırlanıyor.

        6

        DOKUZ SARIŞIN YARIŞMACI YER ALDI

        1952 yılından beri düzenlenen güzellik yarışmasında çoğunlukla beyaz tenli ve ince kadınlar boy gösteriyordu. Ancak bu yılki yarışmada, katılımcılar arasındaki çeşitlilik dikkat çekti. Öyle ki etkinlikte yalnızca dokuz sarışın yarışmacı yer aldı.

        7

        GİRİŞLERE KISITLAMA GETİRİLDİ

        2021 Kainat Güzellik Yarışması'na ev sahipliği yapacak olan İsrail, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Omicron varyantı nedeniyle 26 Kasım'da yabancıların ülkeye girişinin istisnalar dışında 14 gün süreyle yasaklandığını duyurmuştu.

        8

        İsrail Turizm Bakanı Yoel Razvozov, yarışmacılara her 48 saatte bir PCR testi olmak ve diğer önleyici tedbirlere uymak şartıyla seyahat muafiyeti verildiğini belirtti.

        9

        Kainat Güzellik Yarışması organizatörleri yaptıkları açıklamada "Yarışmacılarımızı ve çalışanlarımızı yarışma için ülkeye güvenli bir şekilde sokmaya devam etmek üzere İsrailli yetkililerle birlikte çalışıyoruz" dedi.

        16
        17

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ