Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Bu hafta burçları neler bekliyor? İşte haftalık burç yorumlarınız
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Ağustos ayını geride bıraktığımız şu günlerde daha detaycı, mükemmeliyetçi, iyi analiz eden ruhumuz kabarıyor… 6 Eylül’e kadar işlerimize daha çok odaklanıp kafamıza koyduğumuz hedeflerimizi gerçekleştirmek adına yeni kararlar alıyoruz. Ancak bu süreçte hatalarımız, daha çok gözümüze çarpıyor ve detaycılık, eleştiri dozunu artırıyor. Ayrıca bu süreçte yeni kurslar, mesleki hayatı değiştirecek eğitimler için kararlar alabiliriz. Tabii Uranüs retrosunun devam etmesi hepimizin üzerinde enerji düşüklüğü yaratabiliyor. Peki burçları ayrı ayrı neler bekliyor? 24-30 Ağustos haftalık burç yorumları için detaylar haberimizde!

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yoğun geçen bir haftanın ardından kendinize vakit ayırma şansınız olacak sevgili Koç burçları… Okul işleri, yapmanız gereken kısa yolculuklar, bulunmanız gereken yerler derken kafanız bir hayli karışmıştı. İşlerin azalmasıyla beraber odak noktanız kendiniz oluyor. Özellikle gelecek ve kariyer planlamalarında ‘Ne yapmalıyım?’ sorusunu sık sık kendinize soruyorsunuz. Eğer bir şeyler başarmak istiyorsanız harekete geçmenin tam zamanı. Ancak mükemmeliyetçi tavrınız nedeniyle en ufak pürüzlere dahi sinirlenebilirsiniz. Daha soğukkanlı olmanız gerekiyor. İlişkilerde ise istediklerinizi açık bir şekilde ortaya koyuyorsunuz.

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Ne istediğini bilen fakat harekete geçmekte zorlanan Boğa burçları bu hafta biraz kafa karışıklığı yaşayabilir. Özellikle de kariyer konusunda devreye sokmak istediğiniz bir hayli plan var. Ancak planların çokluğu kararsızlığa sebep oluyor. Bu nedenle planlarınızı en basite indirgemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz. İletişim gezegeni Merkür’ün geçtiğimiz hafta Başak burcuna geçmesi, yapmak istedikleriniz konusunda kararlılık verecek sizlere. Bu şansı iyi kullanmalısınız. Aşk ve ilişkilerde ise şanslısınız. Kendinizden emin tavrınız başkalarının dikkatini çekiyor.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Her şeye mantıkla yaklaştığınız, biraz koşuşturmacalı fakat keyifli bir haftaya girdiniz sevgili İkizler burçları… Bu arada uzun süredir tatildeyseniz, eski düzeni oturtmak pek de kolay olmayacak sizler için… Ev ile alakalı tamamlanması gereken işler, kariyer konusunda biriken görevler derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Ayrıca kendinizi geliştirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Zihniniz bu süreçte gayet açık olacak. Ancak yoğunluk devam ederken kalp kırmamaya, düşüncesiz hareket etmemeye ve eleştirilerinizin dozunu artırmamaya dikkat etmelisiniz.

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Zihinsel aktivitelerde artışların olduğu bir haftadasınız sevgili Yengeç burçları… Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle her şeye akılcı ve mantıklı yaklaşıyorsunuz. Ayrıca yaratıcılık gerektiren bir işle uğraşıyorsanız dikkatleri üzerinize topluyorsunuz. Tabii kafa karışıklığını engellemek için detaylarda boğulmamanızda fayda var. İlişkiler ve sosyal çevre yönünden oldukça şanslısınız. Yeni ortamlarda ve arkadaşlarla yapılan planlarda adeta parıldayacaksınız.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeteneklerinizin farkında olduğunuz, yaratıcı ve orijinal işlerin peşinden koştuğunuz bir haftadasınız sevgili Aslan burçları… Yeni haftada dinlenmek için kendinize vakit ayırıyorsunuz. Dinlenirken de aklınıza gelen pek çok fikre kafa yoruyorsunuz. Eğer sanatla uğraşıyorsanız zihniniz çok açık. İlham perileri yanınızda olacak. Ayrıca biraz da başkalarını memnun etmek için çaba harcayacaksınız. Ancak eleştirilere karşı açık görüşlü olmanızda, olumsuz yorumlara sinirlenmeyip doğruyu ve yanlışı karşınızdakine anlatmanızda fayda var.

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geçtiğimiz hafta Güneş burcunuza geçti ve doğum günlerinizi kutlamaya başladınız sevgili Başak burçları… Ayrıca Merkür de yeniden Başak burcuna geçti… Bu nedenle bu ay sizlerin ayı... Eğer geçtiğimiz haftalarda kendinizi yalnız hissettiyseniz yeni haftada dışa dönük olmaya başlıyorsunuz… Ayrıca titiz ve disiplinli halinizle hedeflerinize daha iyi odaklanacaksınız. Belki de kariyerde anlaşmalar ve imzalar atabilir, finansal başarı elde edebilirsiniz. Size verilen bir görevi mükemmel bir biçimde yerine getirebilirsiniz. Zihinsel yönünüzün aktif olduğu bu süreçte yeni eğitimlere katılabilirsiniz.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kendinizi yaratıcı çalışmalara, sanata vereceğiniz keyifli bir haftaya girdiniz sevgili Terazi burçları… Tek düze bir hayat yaşadığınızı düşünüyorsanız yeni haftanın daha farklı geçeceğini söyleyebiliriz. Kariyerde, eğer sosyal medya ya da internet ile ilgili bir işle uğraşıyorsanız öne çıkabilir, hatta şöhret kazanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise dinlenmeye vakit ayıracaksınız. Zihninizi boşaltmak için kendinize yeni uğraşlar bulabilir, sevdiklerinizle ufak seyahatlere çıkabilirsiniz.

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yöneticilik konusunda yeteneği olan ve her daim farklı fikirler peşinde koşma eğilimi olan Akrep burçların yaratıcılığı yeni haftada çok yüksek… İnternet, sosyal medya, iletişim sektöründeyseniz işleriniz yoğunlaşıyor. Fakat planlama konusunda sağladığınız başarıyla işlerinizi hızlı bir şekilde hallediyorsunuz. Ayrıca hata ve eksiklikler de gözünüzden kaçmıyor. Öte yandan eğer yöneticilik pozisyonundaysanız öfkenize mukayyet olmalısınız. Özel hayatınız oldukça iyi. Bunun yanında eğer varsa, çocuğunuzun eğitimiyle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu yaz dinlendiniz, kendinize vakit ayırdınız fakat artık önünüze bakma vakti geldi sevgili Yay burçları… Yeni haftada kariyer konusunda yapılacak planlamalar ve isteklere yoğunlaşıyorsunuz ve bu konularda oldukça şanslısınız. Belki başka zaman olsa cesaret edemeyeceğiniz adımları bu haftadan itibaren atabilirsiniz. Kariyerle ilgili somut adımlar atacağınız yeni haftada zihniniz gayet açık. Ayrıca ev ile ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğrenci Yay burçları ise eğitim hayatınızla ilgili güzel haberler alabilir, eğitimi sona erenler ise yeni kurslara yazılabilir.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Uzun geçen bir tatil döneminin ardından tamamen kariyere odaklandığınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Oğlak burçları. Aslında yavaş yavaş iş konularına ağırlık vermeye başlamıştınız. Ancak yeni haftada zihniniz açık, yaratıcılığınız da oldukça yüksek. Yapılması gerekenleri adım adım planlayıp hayata geçirmeye gayret edeceksiniz. Aşk ve ilişkilerde ciddileşme söz konusu… Partnerinizle durumu bir adım ileriye taşıyabilirsiniz. Son olarak sağlıkla alakalı ufak tefek konular gündeminize gelebilir.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Biraz daha kabuğunuza çekileceğiniz, varsa yarım kalan işlerinizi halledeceğiniz bir haftadasınız sevgili Kova burçları… Belki kariyerde ara vermiş, işten ayrılmış veya iş arıyor olabilirsiniz. Dinlenip, yapmak istediklerinizi tamamladıktan sonra bu hafta yeni iş ile ilgili planlamalara ağırlık vereceksiniz. Bu konuda da oldukça şanslısınız. Merkür’ün geçtiğimiz hafta Başak burcuna geçişiyle zihniniz oldukça açık. Belki de çok isteyip rafa kaldırdığınız bir projeyi gerçekleştirme cesaretinde bulunabilirsiniz. Ayrıca geleceğiniz adına birtakım harcamalarda bulunabilirsiniz.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gerek iş gerekse ilişkiler konusunda işleri yoluna koyduğunuz, düzene girdiğiniz bir haftadasınız sevgili Balık burçları… Yeni haftada kargaşa ve kaostan uzaklaşarak sadece geleceğinize odaklanacaksınız. Kariyer ile alakalı işlerinizi adım adım tamamlayacak, vereceğiniz cesur kararlarla ufak bir şaşkınlık yaratacaksınız. Yurt dışı ile ilgili planların da hızlanabileceğini söyleyebiliriz bu dönem. Aşk ve ilişkilerde güzel bir süreç sizleri bekliyor. Belki de kendinizden çok sevdiklerinizi mutlu etmeye çalışabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ