Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler A Private War'dan ilk fragman

        Marie Brenner’ın makalesine dayanan A Private War, ünlü savaş muhabiri Marie Colvin'in hayatını ekranlara getiriyor.Haber yapmak için gittiği Suriye'de trajik bir şekilde hayatını kaybeden Colvin, Mısır, Libya, Sri Lanka, Irak, Afganistan gibi bölgelerde zorlu koşullarda görev yapmış ve gazetecilik dalında pek çok ödülün sahibi olmuştur.

        Yönetmenliğini BAFTA ve Oscar adaylığı bulunan başarılı yönetmen Matthew Heineman'ın üstlendiği filmin senaryosu ise Arash Amel tarafından kaleme alınıyor. A Private War'un oyuncu kadrosunda Rosamund Pike, Elli Ton serisinin başarılı oyuncusu Jamie Dornan, Stanley Tucci, Tom Hollander, Corey Johnson ve Alexandra Moen gibi isimler yer alıyor.

        Savaş muhabirliği konusunda ünlü olan Marie Colvin, (Rosamund Pike) oldukça korkusuz biridir. Sri Lanka'da yüzünün yaralanmasından sonra bir göz bandı takan muhabir Colvin, savaş bölgelerine giderek oradaki insanların seslerini duyurmaya ve savaşın acımasız yüzünü göstermeye çalışır. Özel hayatı da mesleğinin gerektirdikleri ile zora düşen Colvin'i tehlikeli bir görev daha beklemektedir. Colvin, savaş fotoğrafçısıPaul Conroy (Jamie Dornan) ile Suriye'nin Humus şehrine gidecektir.

        Filmin ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi yok.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ