Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri! Abdullah Avcı adım adım Beşiktaş'a! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta 4 yıl süren Şenol Güneş dönemi resmen dün sona ererken gelecek sezonun çalışmaları da sürüyor.

        2

        Şampiyonluğu 33. haftada Galatasaray'a deplasmanda kaybederek kaptıran Başakşehir, dün evinde Alanyaspor'la karşı karşıya gelirken Abdullah Avcı maç sonunda açıklamalar yapmış ve transferine yeşil ışık yakmıştı.

        3

        Avcı, Başakşehir yönetimiyle bir araya gelerek bir değerlendirme yapacaklarını, 2-3 gün içerisinde bir karar alacaklarını dile getirirken Gümüşdağ'ın "Avcı'yla devam edeceğiz" açıklamasını ise şöyle yorumlamıştı:

        4

        "Başkan genelde hep böyle bu açıklamayı yaptı. Ama sonuçta kulübün menfaatleri, benim düşüncelerim, yaşadığım sonuçlar, duygular nedir onun değerlendirmesini yaparız. Ya kulüple ilgili hedeflere devam ederiz ya da başka bir şey varsa ona göre devam ederiz."

        5

        Başakşehir'de kupa kazanamasa da takımını sürekli yarışan bir takım haline getiren Avcı'nın buradaki misyonunu tamamladığını düşündüğü ve yönetimden ayrılık için anlayış isteyeceği öğrenildi.

        6

        Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler Beşiktaş idarecileri ve Abdullah Avcı'ya döndü. 1 hafta önce bir araya gelerek masaya oturan taraflar, yeniden görüşecek!

        7

        NTV'nin haberine göre Abdullah Avcı, Beşiktaş yönetimiyle bugün bir araya gelecek ve bir kez daha görüşecek.

        8

        Taraflar arasında anlaşma sağlanması halinde Abdullah Avcı en genç 1 hafta içinde 3 yıllık sözleşmeye imza atacak ve Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olacak!

        9

        TARAFTAR SERGEN YALÇIN'I İSTEDİ!

        Şenol Güneş'in görevini tamamlamasının ardından yeni teknik direktör için arayışlara girecek Beşiktaş'ta taraftarlar, önceki maçlarda olduğu gibi Kasımpaşa mücadelesinden sonra da takımın başında Sergen Yalçın'ı görmek istedikleri yönünde tezahüratta bulundu.

        10

        Bazı taraftarlar ise ismi Beşiktaş teknik direktör adayları arasında bulunan Abdullah Avcı aleyhine tezahürat yaptı.

        11

        AVCI İLE ANLAŞILAMAZSA EN BÜYÜK ADAY LUCESCU!

        Abdullah Avcı ile yapılacak görüşmelerde gelecek sezonun planlamalarını da yapacak siyah-beyazlı idareciler, tecrübeli çalıştırıcı ile anlaşılamaması durumunda rotasını Mircea Lucescu'ya çevirecek.

        12

        Önceki gün Rumen basınına konuşan ve Beşiktaş'la anlaştığı yönündeki haberleri yalanlayan tecrübeli çalıştırıcının yönetimin kesin kararını beklediği ifade edildi.

        13

        Kartal'ı 100. yılda şampiyonluğa taşıyan Luce ile ön görüşme yapan Fikret Orman'ın Avcı'nın durumuna göre Rumen hoca ile ilgili yol haritasını belirleyecek.

        14

        Luce'nin Orman'la yaptığı görüşmede ufak takviyelerin şampiyonluk için yeterli olacağını söylediği ifade edildi.

        15

        Yönetimin yeni sezonda bütçede tasarrufa gitmesinin başarı için engel olmayacağının altını çizen Lucescu'nun maliyeti düşük oyuncular üzerinden etkili bir takım kurmayı planladığı öğrenildi.

        16

        Luce'nin Orman'a "Beşiktaş'ın 2 sezonda birçok maçını izledim. Bu takım ufak dokunuşlarla kesinlikle şampiyon olur. Yeter ki transferleri erkenden bitirelim" dediği kaydedildi.

        17

        BILIC KAFALARI KARIŞTIRDI!

        Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, Kara Kartal'ın dün Kasımpaşa ile oynadığı maçı tribünde takip etti! Şu anda bir takımı çalıştırmayan Hırvat teknik adamın bu maça gelmesi kafalarda soru işaretleri yaratırken Fikret Orman ve kurmaylarının, Bilic ile görüşeceği şeklinde yorumlandı.

        18

        SERGEN YALÇIN DA GÜNDEMDE

        Beşiktaş taraftarının en çok istediği isim olan Sergen Yalçın, Başakşehir'le oynanan maçtan sonra Alanyaspor'la yeni bir sözleşme imzalamadığını, hedeflerin tutmaması durumunda kulüpten ayrılacağını açıkladı.

        19

        13 Mayıs'ta Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Alanyaspor maçının ardından siyah-beyazlı taraftarların sevgi selini gören Sergen Yalçın maç sonrasında teknik direktörlük iddiaları için "Sevgi gösterisini bununla bağdaştırmamak lazım. O farklı iş, farklı deneyim. Alanyaspor'da çalışıyorum. Teklif almadım. Teklif gelmediği için yorum yapmak zor. Neresindeyiz, içinde miyiz dışında mıyız bilmiyorum. Kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum. Kısmetse illaki bir gün olur. Alanyaspor yönetimiyle de gelecek sezon için olmadı. Doğal olarak bir planlama yapmadık." yorumunu yapmıştı.

        20

        Taraftarların sosyal medyada takımın yeni hocası diye paylaşımda bulunması için ne söyleyeceği yönündeki soruya Yalçın, "(Bir gün kavuşacağız) diyelim." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ