Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çağlar ÖZTÜRKEser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)BOLLYWOOD sinemasının en önemli isimlerinden, ünlü aktör Aamir Khan ile birlikte ocak başına geçen kebapçı Mehmet Gemicioğlu, "Adana kebabını çok sevdi, 3 kişilik kebap yedi" dedi.

        Hindistan'da koronavirüs nedeniyle yarım kalan filminin çekimleri için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü Hintli film yapımcısı ve aktör Aamir Khan, önceki günlerde Niğde'nin Çamardı ilçesinde Demirkazık Dağı ve çevresinde incelemelerde bulunduktan sonra dün Adana'ya geldi. Kentte kebapçıların yoğun olduğu tarihi Kazancılar Çarşısı'na uğrayan Khan, burada mangalın başına geçip, kebap pişirdi. Khan, çevredeki vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılandı.

        '3 KİŞİLİK KEBAP YEDİ'

        Aamir Khan ile mangalın başına geçen Adanalı kebapçı Mehmet Gemicioğlu, ünlü aktörün et kültürü olduğunu ve iyi kebap pişirdiğini belirtti. Gemicioğlu, "Kendisini burada görmekten çok mutlu oldum. Kebabı gayet iyi pişirdi. Fazla konuşamadık ancak kebabımızı çok beğendi, 3 kişilik kebap yedi. Bir daha geleceğini belirtti" dedi. DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Çağlar ÖZTÜRK

        2020-08-14 09:19:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler