Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Afili Aşk 18. yeni bölüm fragmanı: Kerem, Ayşe'ye teslim olacak mı? Afili Aşk 17. son bölüm

        Afili Aşk 17. son bölümünde, Ayşe Kerem'i sevdiğini artık yükseksesle dile getiriyor. Tam bu sırada Volkan'ın yaptığı oyun ile Ayşe, Kerem'i sevdiğini itiraf etti. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Kerem ve Ayşe'nin boşanma davası erteleniyor, Kerem'de aşkının farkına varıyor. Afili Aşk 18. yeni bölüm fragmanı ve 17. son bölüm özeti haberimizde.

        AFİLİ AŞK 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Kerem ve Ayşe'nin boşanma davası ertelenir ve sonrasında olanlar herkesi şaşkınlığa uğratır.

        Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Kerem ve Ayşe bir süre daha beraber yaşamak zorunda kalır. Boşanma davaları ertelenir. Avukatları ise onların bir evlilik danışmanına gidip, anlaşamadıkları yönünde rapor almalarını ister. Böylece ikna etmeleri daha kolay olacaktır. Bu durum aslında ikiliyi sevindirir. Kerem, Ayşe'ye iyiden iyiye aşık olduğunu artık anlar. Peki bundan sonra ne olacaktır? İkili arasındaki aşk gün yüzüne çıkacak mıdır?

        REKLAM

        AFİLİ AŞK 17. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        Ayşe, Kerem'e aşık olduğunu itiraf ediyor! Aşk bacayı sarıyor!

        Boşanma konusunda geri adım atan Kerem, Ayşe'ye olan hislerini saklayamıyor. Ayşe ise Kerem'in ona olan hislerinden emin olmaya başlıyor. Ancak geriye tek bir şey kalıyor o da ikilinin artık bu aşkı itiraf etmeleri oluyor.

        Tam da bu noktada Volkan devreye giriyor ve küçük bir oyunla Ayşe, Kerem'e aşık olduğunu en sonunda dile getiriyor. Ayşe'den gelen bu itirafla şaşkına dönen Kerem ise öylece kalakalıyor...

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ