Anadolu Mektebi Okumaları programı devam ediyor
Anadolu Mektebi Okumaları programı çerçevesinde Afyonkarahisar Bolvadin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen Tarık Buğra paneli yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Panelde Tarık Buğra’nın hayatı, eserleri ve gençlere kazandırdığı kültürel ile manevi değerler ele alındı. Öğrencilerin sunumlarıyla zenginleşen program, edebiyatın genç nesiller üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Program sonunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür edilirken, bu tür kültürel faaliyetlerin artarak devam etmesinin önemi vurgulandı.
Programa Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Sadri Bayram, Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katılım sağladı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.