Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüsün Afyonkarahisar’da kaza yapmasına ilişkin gözaltına alınan otobüs sürücüsü ve otobüse arkadan çarpan otomobil sürücüsünün tutuklandığı bildirildi.

        AntalyaAfyonkarahisar karayolu Akören Beldesi'nde önceki gece Ankaragücü taraftarlarını taşıyan 06 FV 6125 plakalı Yılmaz Doğan idaresindeki otobüse Abdil Erkan’ın yönetimindeki 43 LD 961 plakalı otomobil arkadan çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan otobüste bulanan 2 kişi hayatını kaybederken, 23 kişi de yaralanmıştı. Kazanın ardından otobüs sürücüsü Yılmaz Doğan ile otobüse arkadan çarpan otomobil sürücüsü Abdil Erkan Sinanpaşa ilçe jandarma ekiplerince gözaltına alınmışlardı. Jandarmada ifadeleri alınan sürücüler Yılmaz Doğan ve Abdil Erkan’ın savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklandıkları öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler