Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Al Nassr durmuyor! Ronaldo'dan sonra 2 bomba transfer daha! - Son dakika spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Ronaldo'yu transfer ederek adından söz ettiren Suudi Arabistan ekibi Al Nassr transferde durmak bilmiyor.

        2

        İspanyol Marca'nın haberinde Al Nassr Kulübü'nün Luka Modric ve Sergio Ramos'u da kadrosuna katmak istediğine yer verildi.

        3

        ABD, Birleşik Arap Emirlikleri veya Katar gibi ülkelerden teklif alan Modric'in Real Madrid ile olan sözleşmesi Haziran 2023'te sona eriyor.

        4

        Tecrübeli Hırvat futbolcunun önceliğinin Real Madrid'de kalmak olduğu gelen bilgiler arasında.

        5

        2021'den beri Fransız ekibi PSG'de forma giyen Ramos'unda sözleşmesi 2023'te son buluyor.

        6

        Ronaldo transferiyle en çok konuşulan kulüpler arasında yer alan Al Nassr'ın Modric ve Ramos transferinde nasıl bir sonuca ulaşacağım merak konusu.

        7

        RONALDO'DAN TARİHİ İMZA

        37 yaşındaki Ronaldo, sürpriz şekilde Suudi Arabistan'ın Al-Nassr kulübüne imza atmıştı.

        8

        Çok değil, birkaç yıl öncesine kadar Messi ile birlikte dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Ronaldo'yu bundan sonra Avrupalı futbolseverlerden uzak bir kariyer sonu bekliyor.

        9

        Yeni takımıyla 2,5 yıllık anlaşmaya varan Portekizli golcünün reklam ve sponsorluk gelirleriyle birlikte yıllık 200 milyon dolar kazanacağı belirtiliyor.

        10

        Cristiano Ronaldo imzanın ardından yaptığı açıklamada, “Farklı bir ülkede yaşayacağım bu deneyim için sabırsızlanıyorum. Al Nassr’ın vizyonu heyecan verici ve fazlasıyla etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarımın arasına katılmak için can atıyorum” dedi.

        11

        5 BALLON D'OR, 30'DAN FAZLA KUPA

        Ronaldo, yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d’Or) ödülünü 5 kez kazanırken, 5’i UEFA Şampiyonlar Ligi, 7’si İngiltere, İspanya ve İtalya liglerinde şampiyonluk olmak üzere 30’dan fazla da kupa sevinci yaşadı.

        12

        Kariyerinde 800 gol barajını aşan ve 5 Dünya Kupası’nda gol atan tek oyuncu olarak tarihe geçen Ronaldo, Portekiz Milli Takım formasıyla çıktığı 196 maçta 118 kez fileleri havalandırdı.

        Haberi Hazırlayan: Oğuzhan Genç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ