Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Alina Boz: Pandemide hiçbir şeyi ertelememeyi öğrendim - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Alina Boz, samimi açıklamalarda bulundu. InStyle Türkiye dergisine konuşan Boz, pandemi sürecinin kendisine hayatta hiçbir şeyi ertelememeyi öğrettiğini söyledi.

        2

        "GÖRMEYİ ERTELEDİĞİM YERLERE GİDECEĞİM"

        Seyahate çıkma hayalleri kurduğunu belirten 22 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

        Uzun bir Avrupa tatiline çıkmak istiyorum. Uzun zamandır ertelediğim, görmek istediğim yerleri görmek istiyorum. Pandemide öğrendiğim en önemli şey, hiçbir şeyi ertelememek gerektiği oldu. Her zaman istediklerinizi yapmak için sınırsız zamanınız olduğunu, her şeyin sizin kontrolünüzde olduğunu düşünüyorsunuz ama bir gün geliyor, öyle olmadığını fark ediyorsunuz. Her şey yoluna girdiğinde ilk yapacağım şey, görmeyi ertelediğim yerlere gitmek olacak.

        3

        "AŞKIN TANIMI HEP DEĞİŞİYOR"

        Uzun süredir sanatçı Sezen Aksu'nun oğlu şarkıcı Mithat Can Özer ile birlikteliği olan Alina Boz, "Birine aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

        Aşk tarif edilmesi çok zor bir duygu. Hatta birçok duygunun karışımı... Hayatında edindiğin deneyimlerle birlikte insandaki tanımı da hep değişiyor. Hiç olmadığını sandığın kadar mutlu ve huzurlu hissetme hali genel bir aşk tanımı olabilir benim için. Ama aslında tarif edilemeyecek kadar karışık, bir o kadar da kişisel bir duygu.

        4

        "EKRANDA KENDİMİ İZLİYORUM"

        Boz, "Ekranda kendinizi izler misiniz?" sorusunu ise, "Hatalarımı ve doğrularımı görmek için zaman zaman izliyorum. Ama tabii bu gözle izlerken izleyici kadar keyif aldığımı söyleyemem" şeklinde cevapladı.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ