Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurucusu:MustafaKemal Atatürk / 6 Nisan 1920

        1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ev sahipliğinde yapılacak "Kuruluş Yıl Dönümü Resepsiyonu"na katılacak.

        (Lefkoşa)

        YASAMA YÜRÜTME SİYASET

        1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Divan Otel'de 10. Yılında Arabuluculuk Programı'na katılacak.

        (Ankara/10.00)

        2- TBMM'den

        - Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Eğitim Bakanlığının 2024 yılı bütçesi ele alınacak.

        - Genel Kurulda, Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi üzerinde görüşmeler başlayacak.

        - CHP, MHP ve HDP'nin Meclis grup toplantıları düzenlenecek.

        (10.00/15.00/13.30/10.45/12.45)

        EKONOMİ FİNANS

        1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi" programının kapanış toplantısına katılacak.

        (Ankara/10.00)

        2- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Hizmet İhracatçıları Birliği Ödül Töreni"ne katılacak, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği üyeleriyle toplantı yapacak.

        (İstanbul/09.30/14.30)

        3- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 5 yıl vadeli tahvil ihalesi düzenleyecek, 5 yıl vadeli kira sertifikasının da doğrudan satışını yapacak.

        (Ankara)

        4- TÜİK, eylül ayı kümes hayvancılığı ile süt ve süt ürünleri üretimi rakamlarını, 2022 yılı atık istatistiklerini açıklayacak.

        (Ankara/10.00)

        DÜNYA DİPLOMASİ

        1 - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 19. Uluslararası Cezayir Bayındırlık Fuarı'na katılacak, Cezayir Bayındırlık ve Temel Altyapı Bakanı Lahdar Rahruh ile bir araya gelecek.

        (Cezayir)

        2 - İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

        (Kudüs/Gazze/Kahire)

        SPOR

        1- THY Avrupa Ligi'nin 8. haftasında Anadolu Efes, Monaco'ya, Fenerbahçe Beko ise Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına konuk olacak.

        (Monaco/21.00/Belgrad/22.45)

        2- Basketbol BKT Avrupa Kupası'nın 7. haftasında Türk Telekom, Litvanya'nın Lietkabelis Panevezys takımına konuk olacak.

        (Panevezys/20.00)

        3- Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Galatasaray Ekmas, Portekiz ekibi Benfica'yı ağırlayacak, TOFAŞ, İspanya'nın UCAM Murcia takımına konuk olacak.

        (İstanbul/20.00/Murcia/22.30)

        4- Voleybol CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci hafta maçında Fenerbahçe Opet, deplasmanda Almanya'nın SC Potsdam ekibiyle karşılaşacak.

        (Potsdam/20.00)

        5- Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda 1. tur ilk maçları, Nilüfer Belediyespor-Konya Büyükşehir Belediyespor ve Köyceğiz Belediyespor-Rize Belediyespor karşılaşmalarıyla başlayacak.

        (Bursa/Ankara/15.00)

        6- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 10. haftasına, Armada Praxis Yalıkavak-Bursa Büyükşehir Belediyespor maçıyla devam edilecek.

        (Muğla/17.00)

        ***

        Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler