Kahramankazan'da bayramlaşma programı düzenlendi
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Milli Egemenlik Parkı'nda gerçekleştirilen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
İlçe Müftüsü Abdullah Yalman’ın duasının ardından katılımcılar, birbirleriyle bayramlaştı.
Kaymakam Abdullah Selim Parlar, burada yaptığı konuşmada, herkesin bayramını kutladı.
Kahramankazan’da ramazan ayının huzur ve barış içinde geçtiğini belirten Parlar, "Bizler ne kadar bir ve beraber olursak o kadar huzurlu ve güçlü bir ülke oluruz. Parçalandığımız zaman zayıflarız. O yüzden bu birliğimizi devam ettirmemiz gerekiyor." dedi.
Daha sonra Kaymakam Parlar, Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ve diğer protokol üyeleri, Kahramankazan 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Aileleri Derneğini, ardından şehit yakınları ve gazileri evlerinde ziyaret etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.