Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÖF kayıt tarihleri 2022 | AÖF kayıtları ne zaman ve hangi tarihte başlayacak? ATA, AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi kayıt takvimi açıklandı mı?
        1

        Üniversite sınavı YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversite eğitimi almak için tercihlerinde Açıköğretim Fakültelerine yer veren üniversite adayları kayıt tarihlerini araştırmaya başladı. Kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri 2022 - 2023 eğitim öğretim dönemi akademik takviminin yayımlanmasıyla AÖF kayıt tarihleri netleşmiş oldu. Peki AÖF kayıtları ne zaman başlıyor? İşte ATA, AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi kayıt takvimi...

        2

        ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (AÖF) KAYITLARI NE ZAMAN?

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavsız ikinci üniversite için 2022-2023 eğitim öğretim dönemi kayıtları 22 Ağustos – 17 Ekim arasında gerçekleştirilecek.

        Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

        3

        ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (ATA AÖF) KAYITLARI NE ZAMAN?

        Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2022-2023 eğitim öğretim dönemi sınavsız ikinci üniversite ön kayıtları 06 Haziran - 02 Ekim tarihleri arasıda, kesin kayıtları ise 29 Ağustos – 2 Ekim arasında gerçekleştirilecek.

        İkinci üniversite (Sınavsız ve belge göndermeksizin) kapsamında kayıt yaptıracak öğrencilerin öncelikle İkinci üniversite Kayıt Sayfası üzerinden ön kayıt işlemlerini yapmaları gerekir.

        4

        İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF KAYIT TARİHLERİ

        İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AUZEF) 2022-2023 eğitim öğretim dönemi sınavsız ikinci üniversite kayıtları 1 Ağustos – 16 Eylül arasında gerçekleştirilecek.

        AUZEF ikinci üniversite kayıtları için başvurular basvuru.istanbul.edu.tr adresinden hesap oluşturduktan sonra program tercihi yaparak tamamlanacak.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ