Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AÖL 3. dönem sınav tarihleri 2022: MEB ile Açık Lise sınavları nasıl yapılacak, online mı, yüz yüze mi olacak? Açık Öğretim Lisesi sınavları ne zaman ve ayın kaçında yapılacak?
        1

        Açık Lise sınavları için heyecanlı bekleyiş başlanış durumda. 2. dönem sınavlarının da geride kalmasıyla gözler AÖL 3. dönem sınavlarına çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığınca açıklanan AÖL sınav takvimine göre Açık Lise sınavlarının hangi ayda yapılacağı belli oldu. Peki, Açık Lise sınavları ne zaman, hangi gün? İşte AÖL 3. dönem sınav tarihi hakkında merak edilenler...

        2

        AÖL SINAVLARI NE ZAMAN?

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 3. dönem Açık Lise sınavları temmuz ayında yapılacak. MEB 2022 yılı sınav uygulama takvimine göre temmuz ayında düzenlenecek olan AÖL sınavlarının temmuz ayının kaçında yapılacağı henüz açıklanmadı.

        3

        AÖL SINAVLARI ONLINE MI?

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan sınav takvimine göre AÖL sınavları e-Sınav olarak gerçekleştirilecek. Aksi bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer alacaktır.