Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Aşkınızın devamı tek bir cümleye bağlı olabilir! Burçlara asla söylenmemesi gereken şeyler - Burç yorumları
        1

        Koç burcu

        Koç burcu insanlara kararlı oldukları hedefleri hakkında bunlar sadece bir hayal derseniz kulaklarından ateş fışkırdığını bile görebilirsiniz.

        2

        Boğa burcu

        Boğa burcunun arkasından iş çevirmek ona yapabileceğiniz en kötü şey olur. Boğa burçları yılandan korkmazlar yalandan korktukları kadar.

        3

        İkizler burcu

        İkizler burcunu kaybetmenize neden olacak en temel şey onun hevesle anlattığı bir şeyi dinlememek ve sonra konuşuruz ya diye o kişiyi geçiştirmek olur.

        4

        Yengeç burcu

        Eğer bir yengeç burcuna yapmacık hareketler yapar ya da ona pembe dahi olsa yalan söylerseniz o kişiyi tamamen kaybedersiniz. Çünkü yengeç burcu zaten söylediğiniz yalanın doğrusunu biliyordur ve siz konuşurken o kafasında sizin helvanızı kavuruyor olacaktır.

        5

        Aslan burcu

        Eğer bir aslan burcundan yardım alır ve daha sonra o işi kendiniz yapmış gibi davranır ve bir teşekkürü bile fazla görürseniz sizi anında silebilir.

        6

        Başak burcu

        Başak burçlarının mükemmeliyetçi olduklarını bilmeyen yoktur herhalde. Eğer bu burcun yaptığı bir işi eleştirirseniz ve bunu özellikle de insanların içinde yaparsanız vay halinize.

        7

        Terazi burcu

        Terazi burçları zekalarına çok güvenirler. Bu nedenle bir terazi burcuna söylenmemesi gereken şey ise zekasını küçümseyecek herhangi bir cümledir.

        8

        Akrep burcu

        Akrep burçlarının en nefret ettikleri şey ise onların sevmedikleri insanlar ile samimi olup o insanları övmeniz. Eğer bir akrep burcuna bunu yaparsanız sizden ışık hızı ile soğuyabilir.

        9

        Yay burcu

        Bilemiyorum kelimesi yay burçlarının duymayı en sevmedikleri kelimedir. Çünkü yay burçları netlikten hoşlanır. Eğer siz kararsız bir hareket sergilerseniz yay burcunu kaybetmeniz kaçınılmazdır.

        10

        Oğlak burcu

        Oğlak burçları ile yarışa girmek bu insanlara yapabileceğiniz en büyük kötülüktür. Çünkü sizin onunla yarışabileceğinizi düşünmezler ve sizin çabanız onlar için sadece boş bir davranıştır.

        11

        Kova burcu

        Kova burcunun yanında başka bir insana ırkçılık ya da cinsiyetçilik yapmaya kalkarsanız sizi üç hayırla evinize gönderebilir.

        12

        Balık burcu

        Balık burcunun yaptığı fedakarlıkları görmezden gelerek karşısına geçip 'sen bana ne yaptın ki' demek ona bir tokat atmaktan bile daha ağır olabilir.

        Haberi Hazırlayan: Hacer Tonay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ