Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 17-23 Ağustos 2020 haftalık burç yorumları
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Ağustos ayının ortalarına girdiğimiz şu günlerde geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Dolunay’ın etkilerinden çıkıp Yeniay etkisini hissetmeye başlıyoruz. 19 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelen Yeniay, beklenmedik durumlar, şanslı etkiler, keyifli karşılaşmalar doğuruyor. Peki 12 burcu bu hafta başka neler bekliyor? 17-23 Ağustos haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde…

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haftaya oldukça şanslı etkilerle girdiniz sevgili Koç burçları… Bu hafta 19 Ağustos’ta meydana gelen Yeniay’da kadersel durumlar söz konusu olacak. Örneğin uzun zamandır aklınızda olan birisinden haber almanız olası. Ya da tam düşündüğünüz konuyla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. İyi niyetle hareket edeceğiniz her konuda şans sizlerden yana olacak. Aşk hayatında yakınlaşma ve huzur hakim olurken hafta sonundan itibaren kariyerinize odaklanacaksınız.

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kendinize güvendiğiniz, daha cesur olduğunuz bir haftadasınız sevgili Boğa burçları... Bu hafta 19 Ağustos’ta meydana gelen Yeniay, duygularınızı daha iyi ifade edebilme konusunda güç veriyor sizlere. Ayrıca patronlara karşı kendinizi daha anlatabiliyorsunuz. Fakat sert konuşmamaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerde ise bazı pürüzler meydana gelebilir. Çok tanımadığınız kişilere sırlarınızı anlatmamanızda fayda var.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Ek kazançların, para kazanmanın gündeminizde olduğu bir haftadasınız sevgili İkizler burçları… Ancak günlük rutinlerle beraber yürütmeye çalıştığınız ek işler sizleri biraz zorlayabilir. Stres sizleri zorlasa da kazançlarınızla ileride rahat edeceksiniz. 19 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelen Yeniay’da geçmişe olan bağınız güçleniyor. Eskilerden dostlarınız, arkadaşlarınız belki de yarım kalan aşkınızla bir iletişime geçebilirsiniz. Tesadüfi karşılaşmalara oldukça şaşırabilirsiniz.

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geçtiğimiz haftalarda yaptığınız harcamalar sizleri biraz zorlasa da yeni haftada beklenmedik fırsatlar yakalayabilirsiniz sevgili Yengeç burçları… Bunun nedeni ise 19 Ağustos’ta meydana gelen Yeniay… Kadersel etkilerin, şansların ve fırsatların daha çok önünüze düştüğü Yeniay’da finansal rahatlamalar yaşamanız olası… Maaşlarda artışlar, ek kazançlarla keyfiniz yerine geliyor Para konusundaki stresin azalmasıyla da kendinizi daha dışa dönük ve sosyal hissedeceksiniz…

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Doğum günlerini kutlamaya devam eden Aslan burçları sosyalliğine sosyallik katıyor yeni haftada… Ufak seyahatler, arkadaşlarla yapılan planlarla daha keyifli ve canlı hissediyorsunuz. Keyifli tavırlarınız ise etrafta insanların dikkatini çekiyor. 19 Ağustos’ta burcunuzda meydana gelen Yeniay’da ise kadersel etkiler söz konusu. Örneğin düşündüğünüz konular ya da kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz. Diğer yandan da yaşanabilecek aksiliklere karşı sinirlenmemenizde fayda var.

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aşk ve ilişkilerin önem kazandığı bir haftadasınız sevgili Başak burçları… Sevdiğine karşı eli her zaman çok açık olan ve güven veren Başaklar, partnerlerine karşı daha iyi olacaklar… Birbirinize daha açık olduğunuz şu günlerde paylaşımcılığınız da artıyor. 19 Ağustos’ta meydana gelen Yeniay’da hisleriniz çok daha kuvvetli… Örneğin adını andığınız bir kişiyle iletişime geçebilirsiniz. Ya da rüyalarınız çıkabilir. Ayrıca bu süreçte şaşırtıcı haberler duyabilirsiniz.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Biraz daha iç dünyanıza kapanacağınız, kabuğunuza çekileceğiniz bir haftadasınız sevgili Terazi burçları… Bu durumun nedeni ise ilişkilerde yaşadığınız karışıklıklar… İkili ilişkilerde yaşadığınız kafa karışıklıkları nedeniyle zorlanmanız olası… Yaşadığınız bu durumu pek fazla yakınlarınıza anlatmak istememeniz de sizleri yalnızlığa sürüklüyor. Fakat 19 Ağustos’taki Yeniay’da daha keyifli ve sosyal olabilirsiniz.

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kafanızdaki planlar pek de istediğiniz gibi işlemese de daha hırslı çalışacağınız bir haftaya girdiniz sevgili Akrep burçları… Özellikle yönetici pozisyonundaysanız pandemi sürecinde iş ile ilgili yaşadığınız stres ve sıkıntılar enerjinizi düşürmüştü. Bu süreci en iyi şekilde atlatmak için planlarınızı biraz daha ertelemenizde fayda var. 19 Ağustos’taki Yeniay’da maddi konularda bir planlamaya gidebilirsiniz. Ayrıca evinizden bir süreliğine ayrılabilir ya da taşınma işlerine girebilirsiniz.

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Hedeflerinizi gerçekleştirme konusunda kararlı ve cesur olduğunuz bir haftaya girdiniz sevgili Yay burçları… Örneğin mesleki anlamda sözünüzü geçirerek kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca 19 Ağustos’taki Yeniay nedeniyle şansınız çok açık… Beklenmedik paralar, iş teklifleriyle bu aralar yüzünüz gülebilir. Haksızlıklara karşı adaleti bulabilirsiniz ya da dilekleriniz gerçekleşebilir. Aşk hayatınızda ise ego savaşlarına dikkat!

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinizle beraber olacağınız ve biraz da kafanızı dinleyeceğiniz bir haftaya girdiniz sevgili Oğlak burçları… Diğer yandan da ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aileniz ile yapacağınız konuşmalar, gelecek planları veya taşınma işleri gündeminizde olabilir. Sağlıkta yaşadığınız problemler ise geride kalıyor… Kronik rahatsızlıklar, kırıklar veya incinmelerle ilgili gelişmeler mutlu ederken dış görünüşünüzde de değişiklik yapıyorsunuz. Ancak planlarınızdaki ani değişimlere karşı sakin kalmanızda fayda var.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yoğun geçen bir zaman diliminin ardından biraz rahatlayacağınız, belki izne ayrılacağınız bir haftaya girdiniz sevgili Kova burçları… Enerjinizi topladıktan sonra ise adeta göz kamaştıracaksınız… Kariyerde fırsatlar, kurduğunuz ilişkiler ve gördüğünüz desteklerle başarıya adım adım ilerliyorsunuz… 19 Ağustos’taki Yeniay’da ise umulmadık haberler alabilirsiniz. Paranızı artırmak için yatırım yapabilirsiniz.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İşinizde yoğun bir döneme gireceğiniz ve risk alacağınız bir haftadasınız sevgili Balık burçları… Ancak bu durum karamsar bir hale sokmasın sizleri… Önünü göremeyince biraz panikleyen Balıklar, uygun bir planlamayla işleri yoluna sokmayı başaracak… Ayrıca bu dönemde yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Finans konularında yatırımlar öne çıksa da hırsla hareket etmemeye özen göstermelisiniz. İlişkiler ise gayet yolunda giderken yeni başlayan birlikteliklerde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ