Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aslıhan Karalar dua istedi - Magazin haberleri
        1

        2017 Best Model birincisi ve oyuncu Aslıhan Karalar, önceki gün köpeği Daisy için dua istedi. Daisy'nin başka bir köpeğin saldırısına uğradığını ifade eden Karalar, üzüntüsünü yayınladığı gönderi ile dile getirdi.

        2

        DUA İSTEDİ

        Köpeğinin fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Aslıhan Karalar, "Ah benim güzel yavrum! Nasıl canım acıyor anlatamam... Daisy'e saldıran köpek bağırsaklarını parçaladı, kasıklarını yırttı. Ameliyattan sağ salim çıktı. Bugün durumu kritik, dualarınız benimle olsun lütfen" ifadelerini kullandı.

        3

        Ardından Daisy'nin durumu hakkında tekrar bilgi veren oyuncu, "Yoğun bakımdan çıktık. Arayıp, soran, yazan, yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

        4

        "GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

        Geçtiğimiz aylarda objektiflere yansıyan ve yeni sezon için yoğun bir tempoda görüşmeler yaptığını söyleyen Aslıhan Karalar, "Hem dizi, hem de sinema filmleri için gelen teklifler var. Şu aşamada bunlarla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor ancak henüz netleşen ve 'Şu projedeyim' diyebileceğim bir durum yok" demişti.

        5

        "MANTI AÇTIM, DOLMA SARDIM"

        Karantina günlerinden bahseden Karalar, "Genelde mutfakta oluyorum. Çanakkale'li olduğumuz için mutfağı severiz. Geçen gün mantı açtım, dolma sardım. Ben genelde yemek yiyen değil, yemek yedirten oluyorum. Arkadaşlarıma bolca yemek yapıyorum. Evde sürekli kitap okuyorum. Aynı zaman Harvard Üniversitesi için hazırlanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ