Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AYDIN Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde etkili olan yağmur ve şiddetli rüzgarın sebep olduğu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışma başlattı.

        Aydın'da dün akşam şiddetini artıran yağmur ve şiddetli rüzgar, il genelinde etkisini hissettirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin kış boyunca 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdüren ekipleri, kentten gelen yardım çağrılarına yanıt verdi. Efeler, Nazilli, Kuşadası, Didim ve Söke ilçelerinde şiddetli yağmur ve rüzgardan dolayı yaşanan olumsuzluklara müdahale edildi.

        Yağışın ve şiddetli rüzgarın hafta sonu boyunca Aydın genelinde etkisini göstereceğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, vatandaşların can ve mal güvenlikleri için ihtiyaç duydukları her anda vakit kaybetmeden Büyükşehir Belediyesi'nin Hızlı Çözüm Merkezi'ni veya itfaiyenin 110 numaralı acil hattını aramalarını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler