Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul AYEDAŞ ve BEDAŞ duyurdu: İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!
        1

        İstanbullu vatandaşlar planlı bakım, onarım veya arıza nedeni ile yaşanacak elektrik kesintilerinin ne zaman yapılacağını ve elektriklerin ne zaman geleceğini araştırıyor. BEDAŞ ve AYEDAŞ’ın duyurusuna göre hem Avrupa yakasında hem Anadolu yakasında farklı ilçelerde planlı kesintiler meydana gelecek.

        2

        ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

        AYEDAŞ'ın Anadolu Yakası kesinti ve arıza işleriyle, BEDAŞ ise Avrupa yakası elektrik tedarik ve arızalarıyla ilgilendiği biliniyor. İstanbul Anadolu yakasında yaşanacak planlı elektrik kesintileri, AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor.

        AYEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

        3

        BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA

        İstanbul Avrupa yakasında planlı elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin ve mahallelerin duyurulduğu Planlı Elektrik Kesinti listesine, www.bedas.com.tr web sitesinde, Planlı Kesintiler bölümünden ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından sorgulanabilmektedir.

        Ayrıca Planlı Elektrik Kesintileri hakkında SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ'a başvurabilirsiniz.

        BEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

        4

        KADIKÖY

        RASİMPAŞA, BEHİÇBEY Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

        5

        KADIKÖY

        RASİMPAŞA, AYRILIKÇEŞME Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

        6

        ÜSKÜDAR

        BAHÇELİEVLER, AÇELYA Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır