Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye Belediyesi Bayan Basketbol Takımı 2 Şubat 2019 tarihinde “Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde, Fenerbahçe Gelişim Takımı ile karşılaşılıyor. Başkan Uysal, herkesi Burhaniye Atatürk Spor salonunda saat 18.00’da gerçekleşecek karşılaşmaya beklediğini söyledi.

        Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Belediyesi Bayan Basketbol Takımına başarılar diledi. Uysal, “Bayan Basketbol takımızı birçok başarıya imza atmıştır. Bu anlamda da onların başarıları biz Burhaniyelileri her zaman onurlandırdı. Kendilerine Burhaniye’yi her yerde temsil ettikleri için teşekkür ederim. Başarıları daim olsun 2 Şubat tarihin de yapılacak olan maça bütün Burhaniyeli vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler