Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Umurlar kırsal mahallesinde Şerif Karakoç’a ait bağ evi çıkan yangında kül oldu.

        Edinilen bilgiye göre, Sındırgı ilçesinde Umurlar kırsal mahallesinde Şerif Karakoç’a ait bağ evinde ocak başından sıçrayan ateş eşyaları tutuşturdu. Sındırgı İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Yangın sonrasında bağ evi kullanılamaz hale geldi. Can kaybının yaşanmaması teselli edici oldu.

        Bir Günde İki Yangın

        Sındırgı'nın Umurlar mahallesinde çıkan bağ evi yangının yanı sıra Sındırgı İtfaiye ekipleri ve Orman Müdürlüğü ekipleri birlikte Karagür mahallesinde çıkan arazi yangınına da müdahale etti. Ekipler hava sıcaklılarının bu haftalarda yüksek olduğunu ve cam kırıkları başta olmak üzere çeşitli sebeplerin yangına yol açabileceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler