Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alper ÇOBANOĞLU/SAVAŞTEPE (Balıkesir), (DHA)BALIKESİR´in Savaştepe ilçesinde arıza yapınca sürücüsünün güvenlik şeridine çektiği otomobile, aynı yöne giden bir başka otomobil çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

        Kaza, öğle saatlerinde İstanbul-İzmir Otoyolu´nun Savaştepe gişeleri yakınlarında meydana geldi. İzmir yönüne giden Halil Yüksel Baydar (60), yönetimindeki 34 BB 057 otomobil arıza yapınca, güvenlik şeridinde durdu. Bu sırada arkadan gelen İsa Çiftçi (22) yönetimindeki 35 AKB 629 plakalı otomobil, Baydar´ın aracına çarptı. Kazada, sürücü Baydar´ın yanındaki eşi Gülay Baydar (59) yaşamını yitirdi. Yaralanan Halil Yüksel Baydar ile diğer aracın sürücüsü İsa Çiftçi ve yanındaki İpek Çiftçi, Halil Efe Çiftçi, Buran Çiftçi, Muazzez Duyarlı ve Elmas Duyarlı çağırılan ambulanslarla Savaştepe ve Soma Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Muazzez Duyarlı'nın durumunun ağır olduğu belirtildi.DHA-Genel Türkiye-Balıkesir / Savaştepe Alper ÇOBANOĞLU

        2021-08-09 14:14:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler