Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'ın Kozluk ilçesinde AK Parti seçim lokalinin açılışı yapıldı.

        AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, lokalin açılışında, siyasette makam ve mevki elde etmek için değil millete hizmet etmek için bulunduklarını söyledi.

        Siyasette samimiyet ve güvenin önemli iki etken olduğunu ifade eden Nasıroğlu, "Bizler bu yola memleketimize duyduğumuz aşk ve sevda için girdik. Memleketimize bir şeyler katmak ve kazandırmak istiyoruz. Bunu yaparken de samimi insanlara ihtiyacımız olacaktır. 'Yanlışımıza yanlış, doğrumuza doğru' diyen samimi insanlar bizim gerçek dostumuzdur." dedi.

        Kaostan, kargaşadan ve kinden beslenen bir kesimin olduğuna işaret eden Nasıroğlu, devrim niteliğindeki çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve iradesiyle gerçekleştiğini aktardı.

        Daha sonra seçim lokalinin açılışı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler