Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt’ta bu yıl 25. si düzenlenen Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında yapılan yüzme yarışması oldukça çekişmeli anlara sahne oldu.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleşen yarışmaya katılan genç yüzücüler birincilik için kıyasıya yarıştılar.

        1214 yaş ve 1517 yaş olmak üzere iki farklı kategoride yapılan yarışmayı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse, Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan Saka ve aileler izledi.

        Oldukça heyecanlı anlara sahne olan yarışmada 1214 yaş kategorisinde Zülküf Yıldızoğlu birinci, Vasip Efe Dağıstanlı ikinci, Yusuf Talha Polat üçüncü olurken, 1517 Yaş kategorisinde ise Kerem Kürşat Türkmenli birinci, Ahmet Haşlak ikinci, Mehmet Hasan Erengil üçüncü oldu.

        Dereceye giren sporculara madalyalarını ve hediyelerini Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci takdim etti. Yarışmaya katılan tüm sporculara da ayriyeten madalya verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler