Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema BBC, Harvey Weinstein'ın taciz skandalları hakkında "Sonun Belgeleri" adlı belgesel hazırlıyor

        Gazete Habertürk'ün haberine göre Ursula Mc Warlen tarafından Hollywood yapımcısı Weinstein'in taviz skandalları hakkında hazırlanacak olan “Sonun Belgeleri” adlı belgeselin, 2018 yılında ekranlarda olması planlanıyor.

        Belgeselde Harvey Weinstein’ın yükseliş ve düşüş hikâyesi, skandalların ortaya çıkmasını sağlayan oyuncularla yapılan röportajlar işlenecek. Belgeselde ayrıca, Hollywood’da geçmişte yaşanan bazı skandallara da değinilecek.

        Ekim ayında New York Times Gazetesi’nde yayımlanan makaleyle ortaya çıkan Weinstein skandalı, büyük çoğunluğu oyuncu olan birçok sektör çalışanının Weinstein’ın tacizine uğradığını açıklamasıyla günden güne büyümüştü. Son olarak geçen günlerde ünlü aktris Salma Hayek,Weinstein’ın kendisini öldürmekle tehdit ettiğini ve cinsel tacizde bulunduğunu açıklamıştı.

        REKLAM

        'Kimseyi taciz etmeyen erkek oyuncular da var’

        Oscar ödüllü aktör Matt Damon, Bussiness Insider Dergisi’ne verdiği röportajda, “Weinstein’dan sonra taciz etmeyen erkeklerin de var olduğu konuşulmadı hiç. Düzgün davranan, kimseyi taciz etmeyen erkekler de var. Bir dönüm noktası yaşıyoruz. Böyle davranmadığı halde, bu taciz dalgasından etkilenmeyecekler mi?” diye sordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ