Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş, Simge İnce ile görüntülendi - Magazin haberleri
        1

        2018'de nikah masasına oturan Bensu Soral ile Hakan Baş, haklarında çıkan boşanma dedikodularını doğrulamıştı. Çift, "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." ifadelerini kullanmıştı.

        2

        NİŞANTAŞI'NDA PANİK!

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Hakan Baş, önceki akşam Nişantaşı'nda otomobil içinde şarkıcı Edis'in asistanı Simge İnce ile görüntülendi. Gazetecileri fark eden ikili, panikledi. Baş ve İnce objektiflerden kaçmayı başaramadı.

        3

        "ARKADAŞIZ"

        İkili ardından gazetecilere açıklama yapmak için otomobilden indi. Hakan Baş, "Arkadaşlar hanımefendi ile aramızda öyle düşündüğünüz gibi bir şey yok, bir davete katıldık." dedi.

        4

        "LÜTFEN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAMAYIN"

        Simge İnce ise, "Arkadaşlar ben Edis'in asistanıyım. Edis'e gidiyoruz, lansmandan çıktık, Hakan çok yakın arkadaşım. Rica ediyorum, bu görüntüleri yayınlamayın." dedi

        5

        BENSU SORAL İLE HAKAN BAŞ ARASINDA NELER OLUYOR?

        Bensu Soral ile Hakan Baş, üç yıl önce görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Ancak ünlü çift, son dönemde sık sık ayrılık haberleriyle gündeme geliyor.

        6

        "ÇOCUK İÇİN ERKEN"

        Söylentilere göre; Baba olmak isteyen 38 yaşındaki Hakan Baş, bu isteğini uzun süredir eşiyle paylaştı. Ancak kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki güzel oyuncu, "Benim için henüz erken, Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır." cevabını verdi.

        7

        EVLERİ AYIRDILAR MI?

        Bu krizi atlatamayan çiftin evlerini ayırdığı ileri sürüldü. Ardından Bensu Soral'ın uzun süredir eşiyle yan yana görüntülenmemesi ve ünlü oyuncunun arkadaşlarıyla tatile çıkması ayrılık dedikodularını daha da alevlendirdi.

        8

        "EMİRGAN'DA EĞLENDİLER!"

        Hakan Baş'ın ayrıca geçtiğimiz haftalarda Emirgan'daki bir mekanda sosyal medya fenomeni Mina Ceran ile görülmesi ayrılık söylentilerini bir kez daha gündeme getirdi.

        9

        "EVLİLİĞİMİZ HASSAS BİR SÜREÇTE"

        Çıkan iddiaların ardından ünlü çiftten ortak açıklama geldi. Soral ve Baş, "Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

        10

        "ÇOCUK İSTİYORUZ AMA ŞU AN İŞLERİME ODAKLANDIM"

        Bensu Soral, geçtiğimiz yıl gazetecilerin, "Anne olmayı istiyor musunuz?" sorusuna, "Eşim Hakan'la bir çocuk çok istiyoruz ama her şeyin bir vakti, zamanı var. Şu an işlerime odaklandım." cevabı vermişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ