Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Abdullah Avcı için geri sayım! (Beşiktaş haberleri) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Üst üste gelen 2 şampiyonluğun ardından Şenol Güneş yönetiminde son 2 sezonu ilk 2 dışında tamamlayan Beşiktaş'ta bir devir resmen sona eriyor...

        2

        Yeni sezonda A Milli Takım'ın başına geçecek olan Şenol Güneş, Kasımpaşa maçı ile Kartal'a veda edecek.

        3

        Teknik direktör konusunda arayışlarını sürdüren başkan Fikret Orman ve kurmayları, bu konuda sona geldi.

        4

        Siyah-beyazlılarda taraftarın çok istediği Sergen Yalçın konusunda yöneticilerin bir kısmının istekli olduğu bilinse de başkan Orman, eski oyuncularına mesafeli yaklaşmıştı.

        5

        Takımı yeni sezonda tecrübeli bir çalıştırıcıya emanet etmek isteyen Orman'ın ilk olarak Mircea Lucescu'yla anlaştığı konuşulsa da Başakşehir'in Galatasaray'a şampiyonluğu kaybetmesi sonrası rota değişti.

        6

        Orman'ın çok önceden de takımın başında görmek istediği Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile ilk temas kurulurken dün de bir görüşme gerçekleştirildi.

        7

        Yapılan görüşmenin detayları ortaya çıkarken siyah-beyazlılar, tecrübeli çalıştırıcı ile prensip anlaşmasına vardı.

        8

        Başakşehir'de kupa kazanamasa da takımını sürekli yarışan bir takım haline getiren Avcı'nın buradaki misyonunu tamamladığını düşündüğü ve yönetimden ayrılık için anlayış isteyeceği öğrenildi.

        9

        Orman'ın Avcı ile yaptığı görüşmede yeni sezondaki planlamanın da kısaca masaya yatırıldığı belirtildi.

        10

        Siyah-beyazlıların başkanı, yeni dönemde takımı gençleştirmek için hamleler yapacaklarını ve FFP konusunda da bir daha geçmişteki gibi sıkıntılar yaşamamak için bütçeye dikkat edeceklerini Avcı'ya iletti.

        11

        Avcı'nın da bu taleplere olumsuz bakmadığı ve planlamanın doğru yapılması halinde başarının geleceğine inandığı ifade edildi.

        12

        Taraflar masadan iyi dileklerle ayrılırken Süper Lig'de oynanacak son maçların ardından anlaşmanın resmiyete dökülmesi bekleniyor.

        13

        Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da dün yaptığı açıklamada "Abdullah Avcı takımımızın teknik direktörüdür. Hiçbir yere gitmeyecek ama ayrılmak gibi bir isteği varsa cuma günü maçtan sonra konuşuruz" ifadelerini kullandı.

        14

        Başakşehir'in Alanyaspor ile oynayacağı maçın ardından Avcı'nın Gümüşdağ ile ayrılık konusunu görüşmesi bekleniyor.

        15

        Başakşehir'le bu sezonun ortasında 5 yıllık sözleşme uzatan Avcı'nın kontratında tazminat maddesinin bulunmadığı gelen bilgiler arasında.