Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! Beşiktaş'ta Indi ve Konoplyanka için resmi açıklama! BJK transferleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Transfer dönemini durgun geçiren Beşiktaş'ta ikinci başkan Serdal Adalı, siyah beyazlıların Avusturya kampında beIN Sports'a çok önemli açıklamalar yaptı.

        2

        Transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Adalı, "Transfer yapacağız ama öyle sırf transfer yapmak olsun diye transfer yapmayacağız. Camiamız biliyor, bunu da beklemiyorlar zaten. Bir iki haftaya kadar tüm transferleri tamamlayacağız ve takım hazır hale gelecek" ifadesini kullandı.

        3

        Adalı, Kartal'ın stoper adayları arasında yer alan Bruno Martins Indi ile ilgili soruya şu yanıtı verdi:

        4

        "Bir stoper arayışımız var. Bri sol stoper arıyoruz. Onunla ilgili 3-4 altrernatifimiz var. Onlar üzerinde çalışıyoruz. Uzun sürmeyecek bir dönemde de biteceğini düşünüyorum."

        5

        "İsim veremem, 3-4 tane önemli futbolcu alternatifimiz var. Zaten bu isimler, hocamızın kendi istediği oyuncular. Bunlardan birini alıp geleceğiz."

        6

        KONOPLYANKA SÖZLERİ

        Adalı, ismi Beşiktaş'la anılan Yevhen Konoplyanka için ise şunları söyledi:

        7

        "Konoplyanka, teknik ekibin aşırı istediği bir isim değil. İlerleyen günlerde önümüze ne gelir, ne çıkar, işin mali kısmınada da ne olur, ona göre karar veririz."

        8

        "Sanırım kendi de bir açıklama yapmış 'Beşiktaş'a gitmek istiyorum' diye. Bakarız, önümüze bir gelsin. Şartları da çok önemli. Takım içindeki dengeleri bozmadan bir şeyler yapmak lazım."

        9

        "Konoplyanka ihtimaller arasında var tabii, her futbolcu var. Konoplyanka, Martins Indi var. Hocanın istediği belli noktalar var, önceliğimiz bunlar. Bir an önce de o transferleri yapmak ve bitirmek istiyoruz."

        10

        Siyah-beyazlılar, bir süredir gündemde olan Umut Meraş'ın transferini bitirmeye hazırlanıyor.

        11

        SOL BEK BİTİYOR

        Beşiktaş, sol bek için gündemde olan Umut Meraş'ın transferini bitirmeye hazırlanıyor.

        12

        Milli oyuncu için hafta içerisinde Bursaspor ile Fenerbahçe arasında yapılan görüşmeler sonucunda taraflar anlaşmaya varamazken, ibre yeniden Beşiktaş'a döndü.

        13

        Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan´ın Beşiktaş ile yaptığı görüşmeler sonrasında genç oyuncunun transferiyle ilgili sona yaklaşıldığı öğrenildi.

        14

        Erdoğan'ın 'Feda' döneminde antrenör olarak görev aldığı Beşiktaş'ta yöneticiliğini yapan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı ile sıkı temasta olduğu biliniyor. Öte yandan transferin resmi sürecini yönetenler arasında Beşiktaş Sportif Direktörü Ali Naibi de yer alıyor.

        15

        Beşiktaş cephesinin, yabancı sol beklerden vazgeçmesi üzerine gelen son resmi teklifi ise 10 milyon TL ve kaleci Utku Yuvakuran´ın kiralanması oldu.

        16

        Bursaspor Kulübü de bu teklife sıcak bakarken, tarafların anlaşma sağlaması bekleniyor.

        17

        Hatırlanacağı üzere Bursaspor'da önceki başkan Ali Ay, Umut Meraş için Beşiktaş ile el sıkışmış ancak sonrasında transfer rafa kaldırılmıştı.

        18

        KANAT İÇİN FLAŞ İDDİA

        Slovakya basını Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atarken çıkan haberlere göre Kartal, Rus ekibi Zenit’te forma giyen kanat oyuncusu Robert Mak için devreye girdi.

        19

        Rus ekibinin teknik direktörü Juraj Venglos yıldız isim için “İstanbul ve İspanya takımlarından teklif var. Mak’ın düzenli oynayabileceği bir takıma gitmesini istiyoruz. Transferi en geç 10 gün içinde çözülür” bu haberleri doğruladı.

        20

        Beşiktaş’ın 28 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için Zenit’e teklifte bulunduğu belirtildi.

        21

        Transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşebileceği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ