Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! Abdullah Avcı "Haftaya gelsin" dedi! - Beşiktaş Haberleri
        1

        HAFTAYA GELSİN

        Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, ABD’li golcü Tyler Boyd’un önümüzdeki hafta Riva kampına katılmasını yöneticilerden istedi.

        2

        Avcı’nın yöneticilere, “Boyd bir an önce gelmeli. Çünkü takıma uyum sağlaması lazım. Burak tam hazır olana kadar golcümüz o olacak” dedi.

        3

        ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'YE SÜRPRİZ TEKLİF

        Kartal, A Milli Takım’ın stoperi Çağlar Söyüncü’yü kiralamak için harekete geçti.

        4

        Enzo Roco’dan memnun olmayan ve Vida’nın yanına kaliteli bir stoper arayan Siyah-Beyazlılar’ın Leicester City’ye teklifte bulunduğu İngiliz basınında yer aldı.Geçen sezon Leicester’in, Alman takımı Freiburg’tan 21.1 milyon euroya 5 yıllığına transfer ettiği 23 yaşındaki savunma oyuncusu da İngiliz kulübünde fazla forma şansı bulamadığı için Kartal’a gelmeye sıcak bakıyor.

        5

        Çağlar Söyüncü ile ilgili kesin kararı Leicester City’nin menajeri Brendan Rogers’ın vereceği, Beşiktaş’ın şu an cevap beklediği vurgulandı.

        6

        ADRİANO YARIŞI

        Portekiz gazetesi A Bola’da yer alan habere göre, Porto ile Sporting, Brezilyalı sol bekin transferi için uğraşıyor.

        7

        Quaresma’dan bilgi alan Adriano’nun Porto’ya daha yakın olduğu belirtildi. Adriano, Porto’dan 2 yıllık sözleşme talep etti.

        8

        VİTOR HUGO'DA TAKAS ZAMANI

        Beşiktaş stoper adayları arasında yer alan 1.87 metre boyundaki Brezilyalı Vitor Hugo’da mutlu sona ulaşmaya yakın.

        9

        Fiorentina, Beşiktaş’tan Gary Medel’i isteyince, Siyah-Beyazlılar da “Vitor Hugo”yu bize kiralayın önerisinde bulundu. Kartal ayrıca İtalyan temsilcisinden Medel’e karşılık bir miktar da para talep etti.

        10

        Bu rakamın 6 milyon euro olduğu İtalyan basınında yer aldı. Beşiktaş’ın Gary Medel’i ise sürekli sorun çıkardığı için göndermeyi planladığı vurgulandı.

        11

        KAGAWA OYUNU

        Kagawa'yı gözden çıkartan ve forma numarası vermeyip, kamp kadrosuna almayan Dortmund, Beşiktaş ve Celta’nın devreye girmesi üzerine geri adım attı.

        12

        Japon oyuncudan para kazanma hesabı yapan Alman ekibi, Kagawa’yı hazırlık kampına çağırdı. Çünkü İspanyol ekibi Celta Vigo ve Beşiktaş, Japon yıldızı resmen istedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ