Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Billie Eilish ilham kaynadığını açıkladı - Magazin haberleri
        1

        Ellen DeGeneres’in programına katılan Billie Eilish, dipleri yeşil koyu siyah saçlarından nasıl platin sarısına geçmeye karar verdiğini anlattı. Bir hayranının Photoshop ile saçlarının rengini değiştirdiğini söyleyen Eilish, “Uzun bir süredir sarı saçlara geçmek istiyordum. Sonra bir hayranımın yaptığı fotoğrafı gördüm, saçımı sarı yapmıştı ve ‘Bu harika, istiyorum,’ diye düşündüm” dedi.

        2

        Koyu siyah saçlarını ve saç diplerindeki neon yeşilini sarıya boyamanın hiç kolay olmadığını anlatan Eilish, tüm sürecin neredeyse altı hafta sürdüğünü söyledi.

        Eilish, “Ocak ayında başladık, sanırım ilk gün 16 Ocak’tı. İki hafta hiç bir şey yapmadık, saçlarımın yatışmasını ve iyileşmesini bekledik. Sonra yine boyandı ve yine iki hafta bekledim. Sonra bir daha. Gerçekten çok uzun sürdü” diye ekledi.

        3

        Ellen DeGeneres’in programına sağlıklı ve ışıltılı sarı saçları ile katılan Eilish, saçları ile ara sıra yaşadığı sıkıntıları da anlatmayı unutmadı. “Şunu söylemeliyim, saçlarımı taradığımda dökülüyor. Ama bu yıllardır oluyor” diyen Eilish, sürekli saçlarını boyattığı için bu sıkıntıların normal olduğunu söyledi.

        4

        REKOR KIRDI

        Yeşil-siyah saçlarını sarıya boyatan Eilish, son halini sevenleriyle paylaşmıştı. 19 yaşındaki şarkıcının fotoğrafı, 6 dakikada 1 milyon beğeni alarak, Instagram rekoru kırmıştı.

        5

        REKOR DAHA ÖNCE SELENA GOMEZ'DEYDİ

        Daha önce de bu rekoru Selena Gomez, 2018 yılında yayınladığı 26. yaş fotoğrafı ile kırmıştı. Gomez'in paylaşımı 13 dakikada 1 milyon beğeniye ulaşmıştı.

        6

        "MUTLU DEĞİLDİM"

        Öte yandan Billie Eilish, sahne ismi 7:AMP olan rapçi eski sevgilisi Brandon Adams ile ayrılık süreci hakkında konuşmuştu. Konuyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulunan şarkıcı, "Mutlu değildim. Onun istediği şeyleri istemiyordum ve bunun onun için adil olduğunu düşünmüyorum" demişti.

        7

        "ÇABA EKSİKLİĞİ VARDI"

        "Diğer kişinin daha az umursayamayacağı şeylere dair çok heyecanlı bir ilişki içinde olunması gerektiğini düşünmüyorum" diyen Billie Eilish, "Bence bu adil değil. Çaba eksikliği vardı. Kelimenin tam anlamıyla, 'Dostum, kendini sevmek için yeterince sevgin yok bu yüzden beni sevemezsin. Ve sevmiyorsun (gülüyor),sevdiğini sanıyorsun'" ifadelerini kullanmıştı.

        "YİNE DE ONU SEVİYORUM"

        Amerikalı şarkıcı, sözlerini şu şekilde sürdürmüştü:

        Yine de onu seviyorum, bu da işleri zorlaştırdı. Ondan vazgeçmemiştim, başkasını bulmamıştım. Onu sevmekten vazgeçmedim. Ondan biraz ayrı kalınca, 'Sürekli onun için endişe ettiğimden onu çok özlüyorum ve onun istediği şeyi istemiyorum, o da benim istediğimi' diye düşünüyordum. Onu düzeltmek istemiyordum. Düzeltemezdim. Denedim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ