Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Billur Kalkavan'dan yeni annelik açıklaması: İstesem 10 tane çocuk doğururdum
        1

        Açıklamalarıyla olay yaratan Billur Kalkavan konuk olduğu, 2. Sayfa programına konuştu. İşte Kalkavan'ın açıklamalarından satırbaşları:

        2

        Ben çok şaşırdım bu duruma normalde ben bi laf ederim sonra unutulur yani. Sözlerime anne olmaktan başka işi olmayan kadınlar çok alındılar. Ben anneliği küçümsemedim aslında çok abartmayalım dedim sadece.

        3

        Ben modern bir kadınım. Açık görüşlüyüm, kafam açık ama ben bile annelerin çocuklarına 2 sene bakmaları gerektiğini düşünüyorum.

        4

        Evleneyim, çocuğu da aradan çıkarayım diyen duydum ben. Çocuk bir mal değildir. Çocuk bir insandır.

        5

        "İSTESEM 10 TANE ÇOCUK DOĞURURDUM AMA İSTEMEDİM"

        Çocuğu sadece mal gibi üretip, kocası, kocasının ailesi istedi diye dünyaya getirmek böyle bir sinema yok yani. Çocukların sadece pörtletilen canlılar olmaması gerektiğini düşünüyorum. Maksat doğurmak değil, maksat onu büyütmek. Doğurmak en kolayı. İstesem ben de 10 tane çocuk doğrurdum ama istemedim. Anne olanların yürüyüşü bile değişiyor. Aslında kafaları değişmeli.

        6

        "İLK 2 SENE ANNELER ÇOCUKLARINA KENDİLERİ BAKMALI"

        İlk 2 sene anneler çocuklarına kendileri bakmalı. Kariyerinize ara verirseniz ölmezsiniz beyaz yakalılar. Bırakın işlerinizi ara verin ya lütfen.

        7

        "YABANCI DADI SEVDASINI ANLAMIYORUM"

        Bir de bu yabancı dadı sevdası var. Ben neler duyuyorum. Çocuğum Filipinli gibi konuşuyor diyor. Yabancı dadılar yüzünden aksanı bozuk çocuklar var.

        8

        "ÇOCUĞUNUZU EMZİREMEYECEK KADAR BECERİKSİZ OLMAYIN"

        Anneler süt vermiyor ya. Emzirme psikoloğu arkadaşım var benim. Çocuğunun ağzına memeni götüremeyecek kadar acizleşme bu hayatta ya. Çocuğunuzu emzieremeyecek kadar beceriksiz olmayın.

        9