Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bir zamanların ütopik güzeli yıllara meydan okuyor! Brooke Shields gençliği ve şimdiki hali görenleri şaşırtıyor!
        1

        ÜTOPİK GÜZEL BROOKE SHİELDS!

        Brooke Shields 31 Mayıs 1965 doğumlu ve 57 yaşında. Gençlik zamanında güzelliğiyle kendine hayran bırakan Shields kariyerine de güzelliğine yakışan “Pretty Baby” filmiyle başlamıştı.

        2

        Hollywood aktörünün ikinci filmi ise 1979 yapımı “Wanda Nevada” oldu. Daha sonra adını dünyaya duyuran ütopik güzel 1980 yapımı “The Blue Lagoon (Mavi Göl) filminde oynadı.

        3

        EN SEVİLEN GENÇ OYUNCU SEÇİLDİ

        1981’de rol aldığı “Endless Love” filminden sonra ise oyuncu dört sene üst üste hal tarafından en çok sevilen genç oyuncu ödülüne layık görüldü.

        4

        Eğitimi için oyunculuk kariyerine 1983-1987 yıllarında ara verdi. Princeton Üniversitesi’nde Fransız Edebiyatı’nı bitirdi.

        5

        Shields 1.83 boyunda olduğu için birçok rolü de kaçırdığını söylemişti. Güzel oyuncu birçok yapımda yer aldı.

        6

        En başarılı olanlar ise “Suddenly Susan” oldu. Bu dizi sayesinde Shields “Halk tarafından en çok sevilen kadın oyuncu ödülü”nü kazandı.

        7

        ÖZEL HAYATI ÇOK KONUŞULDU!

        1980’li yıllarda Shields’ın ilişkileri çok konuşuldu. Bunlar arasında Ted McGinley, Dean Cain, John F. Kennedy JR., Michael Bolton, Monaco prensi 2. Albert ve hatta Michael Jackson bile bulunuyordu.

        8

        CHRİS HENCY İLE 2 ÇOCUK SAHİBİ OLDU

        Oyuncu 1997 yılında tenisçi Andre Agassi ile evlendi. Bu evlilik 2 yıl sürdü. Güzel oyuncu daha sonra 2001’den beri Chris Hency ile evlendi ve Rowan Francis, Grier Hammond adında iki çocuğa sahip oldular.

        9

        YILLARA MEYDAN OKUYOR!

        Zaman içerisinde oyunculuğa devam eden güzel yıllar geçsse bile güzelliği ile adından söz ettirmeye devam ediyor.