Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Ahlat ilçesinde 'Turizm Haftası' düzenlenen programla kutlandı.

        Ergezen İlkokulu tarafından Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Ertuğrul Gazi Konferans Salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından, Ahlat'ın tanıtım sunumu izletildi. Daha sonra okul öğrencilerinden oluşan küçük rehberler, Ahlat'taki tarihi yapıları slayt eşliğinde anlattı.

        Program 'Misafirimiz Var' adlı kısa oyun ve Ahlat hakkında yapılan anket sonuçlarının değerlendirilmesiyle devam etti. Öğrencilerden oluşan koronun seslendirdiği bir birinden güzel türkülerle etkinlik sona erdi. Program sonunda ise öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi gezilerek, toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

        Düzenlenen kutlama programına Ahlat Kaymakamı Mustafa Akgül, Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, bazı kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler