Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’da, Highway Outlet Alışveriş Merkezi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 104. Yılı etkinlikleri kapsamında ücretsiz etkinlikler düzenliyor.

        Edinilen bilgiye göre, Bolu Dağı TEM Otoyolu üzerinde bulunan Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi Highway Outlet Alışveriş Merkezi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 104. Yılı’nda bir dizi etkinlik düzenleyecek.

        Çanakkale’nin destansı öyküsünün canlandırılacağı Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı kapsamında, canlı heykeller, müzik dinletisi ve Çanakkale Menüsünün Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine ikram edilecek. 18 Mart Pazartesi günü saat 15:00’de Çanakkale’nin kurtuluş mücadelesi, Çanakkale Türkülerinin seslendirileceği sahnede Highway Outlet ziyaretçileriyle buluşacak. Bu önemli zaferin anlam ve önemine ilişkin canlı heykellerin de yer alacağı etkinlikte, aynı zamanda alışveriş merkezi ziyaretçilerine gün boyu ekmek ve üzüm hoşafından oluşan Çanakkale menüsü dağıtılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler